Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina Boat Club Rijeka - Podravska fešta - 25.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. ožujka 2017. god. u 16:31

 

U subotu je Nina Boat Club za sve svoje goste pripremio još jednu vruću zabavu uz najbolju glazbu na velikoj Podravskoj fešti. Na stageu pred mnogobrojnom publikom palio je i žario tamburaški sastav 'Delirij'. Pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu do samog jutra.


Opširnije...
 
Flamingo sweet & wine bar - By The Way Band - 25.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. ožujka 2017. god. u 16:22

 

U subotu je u Flamingo sweet & wine baru u Rijeci bilo je vrlo veselo uz By The Way Band. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Flamingo sweet & wine bara uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Saturday party - 25.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. ožujka 2017. god. u 16:19

 

Subota je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Flamingo sweet & wine bar - The Blondes - 24.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. ožujka 2017. god. u 15:09

 

U petak je u Flamingo sweet & wine baru u Rijeci bilo je vrlo veselo uz acoustic duo 'The Blondes'. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Flamingo sweet & wine bara uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Friday party - 24.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. ožujka 2017. god. u 15:01

 

Petak je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 415

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.