Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Rijeka - Fiumanka: Crvena jabuka - 09.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. lipnja 2017. god. u 22:04

 

U petak je glazbeni program Fiumanke obilježio nastup legendarne grupe Crvena jabuka. Gat Karoline Riječke bio je premalen za mnoštvo koje je doslo uživati u odličnoj glazbi. Okruženi jedrima jedrilica pjevalo se, plesalo, veselilo u odličnom štimungu dugo u noć.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Jameson 'Beat Drop' - 09.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. lipnja 2017. god. u 12:14

 

Night Bar Karolina u petak je na spektakularan način uz party koncept Jameson "Beat Drop" digla na noge mnogobrojne posjetitelje. Jedinstveni show predvođen elektronskim zvukom na kojemu su nastupili Kristie Clé (Live vocal sensation) i DJ Cley Clemensa, trajao je do samog jutra. Bogat klupski program koji nas očekuje ove sezone sigurno će ucrtati Karolinu u kartu vrhunske zabave i odlične glazbe.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Petak - 09.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. lipnja 2017. god. u 12:12

 

Petak je u Champagne Pommery baru prošao u sjajnoj atmosferi. Prepun Pommery uživao je u posebnom plesnom ugođaju zavodljivih ritmova za koje se pobrinuo DJ Macola.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 08. lipnja 2017. god. u 21:09

 

Za Caffe bar - Night bar Karolinu i ove se subote tražila 'karta viška'. Sjajna zabava i vatrena atmosfera koju stvara odličan DJ Deni zvukom privlači i oduševljava brojne goste iz vikenda u vikend. U žaru vrhunske atmosfere palile su se i prskalice, dakle prepuna je Karolina doslovno gorila.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Subota - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 08. lipnja 2017. god. u 21:06

 

Subota je u preuređenom Champagne Pommery baru prošla u sjajnoj atmosferi. Prepun Pommery uživao je u posebnom plesnom ugođaju zavodljivih ritmova.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 435

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.