Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Caffe Bar SAX Viškovo - Go-Go party - 16.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. lipnja 2017. god. u 15:57

 

Mnogobrojna ekipa popunila je u subotu Caffe Bar SAX na Viškovu gdje se održao poseban Go-Go party. Atraktivna plesačica svojim je plesom uz glazbenu potporu za koju je zadužen bio DJ Master zapalila cijeli SAX. Plesalo se je i uživalo u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Master' - Pinky and the Brain - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 22. svibnja 2017. god. u 00:35

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz 'Pinky and the Brain'. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe Bar SAX Viškovo - Proslava 3. godišnjice - 13.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. svibnja 2017. god. u 20:00

 

Mnogobrojna ekipa popunila je u subotu Caffe Bar SAX na Viškovu gdje se održavala proslava njegove treće godišnjice. Plesalo se je i uživalo u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme uz live svirku Šteki & Unique banda.


Opširnije...
 
Caffe bar TIN Kastav - Rođendanski party - 18.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. ožujka 2017. god. u 20:26

 

U subotu je Caffe bar TIN u Kastvu povodom svoje 12. godišnjice rada ugostio Brevis band. Mnogobrojni posjetitelji ovog popularnog caffe bara u Kastvu u plesu i veselju proslavili su još jednu godišnjicu svog omiljenog bara. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar 'Master' - Double trouble duo - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 22:11

 

U subotu je u Caffe baru 'Master' na Viškovu bilo je vrlo veselo uz 'Double trouble duo'. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Mastera uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 17

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.