Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Shopping sa šampanjcem povodom večere Le Diner en Blanc Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 28. travnja 2017. god. u 18:18

elf2704171

 

Modni dvojac ELFS jučer je priredio after work druženje pod nazivom Shopping sa šampanjcem povodom zagrebačkog izdanja večere Le Diner en Blanc. Kako se odjenuti isključivo u bijelo, a da to bude kreativno i maštovito iz prve su ruke došla saznati mnoga poznata lica hrvatske društvene scene, među kojima su i Olja Vori, Renata Sopek, Ana Maras Harmander, Ivana Mišerić, Borna Kotromanić, Snježana Mehun, Ecija Ivušić, Ivana Delač Đolo, Mirjana Mikulec, Nikolina Miletić Mimovska i Jelena Žnidarić Zsa Zsa koje su u društvu dizajnera Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića birale najbolje bijele odjevne predmete te ispijale šampanjac Piper Heidsieck, službeni šampanjac dodjele nagrade Oscar te filmskog festivala u Cannesu.


Opširnije...
 
Neodoljiva Aura Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 28. travnja 2017. god. u 17:53

aura2704171

 

Mladi domaći brand Aura iza kojeg se krije Zadranka Mirela Čačić ovih je dana predstavio nove komade nakita za sezonu proljeće/ljeto 2017. Kao i do sada Mirela prednost daje bojama i detaljima, koji se savršeno stapaju sa sunčanim proljetnim danima, ljetnim sparinama i dugim toplim večerima, a zbog materijala od kojeg su izrađene, perla narukvice nosive su i na plaži.


Opširnije...
 
Veliko slavlje za 25 godina izbora Miss Hrvatske Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 26. travnja 2017. god. u 18:35

miss2304171

 

U petak 21. travnja u gourmet baru Basta održano je slavlje ljepote u čast najljepših žena Hrvatske. Naime, Direkcija izbora Miss Hrvatske proslavila je 25 godina postojanja u društvu novinara i svih onih koji su na bilo koji način involvirani u ovu priču. U tom dugom periodu od 25 godina iako nikada nismo osvojili krunu Miss Svijeta imali smo velikih uspjeha, naša Anica Martinović, sada Kovač bila je na korak do te titule, ali je zato plava haljina sa školjkama, koju je kreirala Branka Donassy, proglašena najljepšom na svijetu, Fani Čapalija postala je najljepša Europljanka. Možda je došlo vrijeme da u godinama koje dolaze osvojimo i tu najveću titulu.


Opširnije...
 
Miss Universe: Od kud dolaze najljepše Hrvatice? Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 25. travnja 2017. god. u 16:45

miss2504

 

Od kud dolaze najljepše Hrvatice? Jesu li ljepše Dalmatinke ili Slavonke? U petak će se još jedna djevojka okruniti titulom najljepše Hrvatice i dobiti onu najprestižniju lentu - Miss Universe Hrvatske 2017. Dok ne odaberemo 21. najljepšu djevojku koja će Hrvatsku prestavljati na najprestižnijem izboru ljepote u svijetu Miss Universe istražili smo otkud dolaze nekadašnje missice.


Opširnije...
 
Američka priča Krie Designa Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. travnja 2017. god. u 19:00

krie1904171

 

Krie Design već je treću sezonu dio globalnog projekta Green Fashion Week koji je pokrenula ugledna talijanska agencija GD Major Entertainment, a cijelu priču podupire UNFCCC. Ovom modnom pričom želi se ukazati na važnost održivog razvoja modne industrije te pokazati i dokazati da moda, industrija i ekologija mogu pod isti nazivnik.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 50

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.