Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Gallery Club Zagreb - Paul Van Dyk - 25.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. kolovoza 2017. god. u 22:00

gallery2508

 

Vjerujemo da ste već čuli vijest o dolasku poznatog DJ umjetnika s Grammy nominacijom Paul van Dyka u Zagreb! Ono što je još zanimljivije jeste da će ovo biti njegov prvi nastup u našoj metropoli, a upravo s tom glazbenom najavom Zagreb će svoju ljetnu sezonu zatvoriti sa stilom!


Opširnije...
 
Zeleni Gaj SLO - 6. Kanegra Beach Festival - 19.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. kolovoza 2017. god. u 20:00

kanegra1908

 

Organizatori popularnog Kanegra Beach Festivala, TNG Productions, objavili su line up za ovogodišnje izdanje festivala koji će se održati 19. kolovoza u Zelenom Gaju u Sloveniji. Ovo je 6. izdanje festivala koji je u vrlo kratkom vremenu postao jedan od omiljenijih u regiji, a preoznatljiv je i po tome da je proizvod hrvatskih a ne stranih promotora. Ovogodisnje 6. izdanje premjesteno je u Sloveniju zbog vise razloga, no jednostavno nas ne zanima politiziranje. Nazalost ove godine ne cemo biti u Umagu i selimo se u nasu susjednu i dragu Sloveniju. Festival ce se odrzati na otvorenom prostoru, Zelenom Gaju nedaleko od Nove Gorice. Mi smo svakako zeljeli da festival bude u Umagu, jer KBF je festival Umaga i istrijana kojeg domaci ljudi organiziraju. Kod nas gradovi i promotori bolje se razumijevaju s vanjskim suradnicima i nisu nam dali priliku da nastavimo festival u Umagu, no nije to nista novo kod nas, a koliko vidimo biti ce jos sve gore za nas domace organizatore.


Opširnije...
 
Ljetna pozornica Opatija - Đorđe Balašević - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. kolovoza 2017. god. u 22:00

djordje

 

Nakon pet godina, Đorđe Balašević se vraća na Ljetnu pozornicu u Opatiji, koja ove koncerte pamti kao najemotivnije ljetne večeri. 'Pod vedrim nebom Kvarnera, Balašević će sa svojim maestralnim Mangupima publiku provesti kroz trsku i šaš, snijeg koji miriše na jorgovan i hodnik studenjaka, dok šumi Mura, a mjesec prosipa 'bokal fosfora...' - ističu organizatori.


Opširnije...
 
Beach Bar Casa Del Padrone - Perfect Weekend - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. kolovoza 2017. god. u 22:00

padrone1108

 

Is it maby by the beach, sipping favourite cocktail and watching sunrise while dancing away till early morning, if so, we have perfect one for you coming very soon! For the very first time a mini festival is taking place 11th of August kicking off 5PM @ the beach bar Casa del padrone covered by TOP Dj lineup, renewed italian DJ PAOLO BARBATO, croatian goodfather of house music IVAN MASTERMIX, amazing EMA BARIŠIĆ, STENT & MARCEL.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - Nicola Fasano - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. kolovoza 2017. god. u 22:00

angiolina1108

 

Ovaj petak, 11.08.2017. u Angiolini re-sea dance gostuje jedan od najpoznatijih DJ-a i producenata talijanske Mainstream Electronic Dance Music scene, Nicola Fasano. Zahvaljujući svojim vještinama za DJ pultom i dosadašnjim suradnjama s drugim velikim svjetskim imenima, u Opatiji očekujemo uzavrelu atmosferu i nezaboravnu zabavu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 716

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.