Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Arena Pula - 2Cellos - 02.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. srpnja 2017. god. u 21:00

2cellos0207

 

Pulska Arena će još jednom postati poprište vrhunske glazbe dolaskom proslavljenih velikana Luke Šulića i Stjepana Hausera poznatih pod imenom 2CELLOS!!! Ovaj dvojac u Pulu dolazi drugi puta, nakon rasprodanog koncerta iz 2013. godine koji ih je proslavio i stvorio međunarodne zvijezde. Na ovom koncertu pratnja će im biti i simfonijski orkestar. "Koliko smo strastveni oko glazbe, s tolikom strašću gledamo i na filmove. Zato će ovaj album biti najbolji do sada, a koncert u Puli pravi spektakl", poručuje Luka.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Summer Open Air Clubbing - 24.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 24. lipnja 2017. god. u 22:00

gallery2406

 

Drugi dio prvog ljetnog vikenda rezerviran je za još jedan ozbiljan ples, ples između našeg stalnog i sjajnog DJ Joe2Shine i naših divnih posjetitelja! Energija koju subotom osjetimo na podiju Gallery terase teško se može usporediti s ičim! Posebno kada se zajedno gibamo uz izlazak zagrebačkog sunca. Pripremite svoju najbolju ljetnu kombinaciju i zablistajte na našem floor-u!


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Friday R'n'B with DJ Don Tom - 23.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. lipnja 2017. god. u 22:00

gallery2306

 

Ljeto je svima koji vole zabavu i dobar provod uvijek bilo najdraže godišnje doba. I upravo iz tog razloga red je prvi ljetni vikend provesti u party duhu! Gallery vam ovaj vikend priprema najbolje od pića, glazbenog programa i naravno, najbolje ekipe koja će se pobrinuti da vam ništa ne nedostaje!


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Mash-up this wednesday - 21.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. lipnja 2017. god. u 22:00

gallery2106

 

Još jedna party srijeda je ispred nas! Sjajan glazbeni mash-up set na velikoj terasi Gallery kluba za Vas su pripremila poznata DJ imena s domaće scene, DJ Don Tom & DJ Kosta Radman! Osim zasigurno najboljeg ambijenta u ovim toplim gradskim noćima, čeka vas sjajan izbor osvježavajućih koktela i raznovrsnih pića, koje će vam uz naše prekrasne hostese i plesačice sigurno trebati!


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Beck's party - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 17. lipnja 2017. god. u 22:00

karolina1706

 

Beck'sperience i ove godine tradicionalno nastavlja i donosi najbolje party-je u najbolje klubove u potpuno novom izdanju, s najposebnijim izvođačima, drugačiji od svih! Vidimo se!


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 712

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.