joksimovic1111

U petak 11. studenoga 2016., u dvorani 'Mladosti' u Rijeci nastupit će jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača - Željko Joksimović. Veliki interes za dugoočekivani koncert ovog popularnog, akademski obrazovanog glazbenika, zvijezde X Factor Adrije, koji svira čak 11 instrumenata, potvrda je kvalitetnog i uspješnog rada proteklih godina u kojima se Željko Joksimović s pravom nametnuo kao iznimno dobar pjevač, multiinstrumentalist, skladatelj, aranžer i TV voditelj.

Brojni hitovi Željka Joksimovića poput 'Nije ljubav stvar', 'Drska ženo plava', 'Lane moje', 'Lejla', 'Leđa o leđa', 'Michelle',... zasigurno će 'zapaliti' brojnu riječku publiku koja ga s nestrpljenjem očekuje.

Nagrađivan je višestruko za glazbu za kazališne predstave, skladao je filmsku glazbu za film 'Ivkova slava', ostvario je uspješne duete s Dinom Merlinom ('Supermen'), Tonijem Cetinskim ('Zabluda'), Harisom Džinovićem ('Šta će meni više od toga'), a njegove pjesme 'Čija si' i 'Nesanica' (izvođač Toše Proeski) te 'Miljacka' (izvođač Halid Bešlić) ostat će zauvijek hitovi ovih područja.

Koncert počinje u 20:30h.

Prodajna mjesta: KUChA bar, Khala bar, Mirage bar, Dallas music shop Rijeka i sustav Eventim (kiosci Tiska, Petrol benzinske crpke, mjenjačnice Exclusive Change)

Cijene ulaznica:


• PARTER: 130,00 kn od 1.11. - 10.11., 140,00 kn na dan koncerta i na ulazu.


• FAN PIT zona - 150,00 kn, TRIBINE SJEDENJE - 120,00 kn

Sjedeća mjesta nisu numerirana.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO