graso1102

Opatija će tijekom ovog Valentinova biti hit destinacija za sve zaljubljene. Osim što Opatija nudi pregršt romantičnih parkova i šetališta kroz cijelu godinu, tijekom vikenda pred samo Valentinovo održat će se i veliki koncert na kojem će nastupiti jedan od najpopularnijih izvođača naše glazbene scene. Prošle godine Petar Grašo je za Valentinovo nastupao pred više od 12.000 posjetitelja u Spaladium Areni, a ovog puta stiže 11.02. u Opatiju gdje će zasigurno oduševiti svoje brojne fanove velikim romantičnim koncertom.

Grašo je definitivno jedan od najpopularnijih pjevača na našoj sceni, a to je potvrdio brojnim nastupima koji su punili i daleko veće prostore od onih koji su na raspolaganju u Opatiji, kao što su, uz već spomenutu Spaladium Arenu, također Arena Pula i Arena Stožice u Ljubljani. Spomenimo i da je nastupao na dočeku 2017. godine u Splitu gdje je privukao prema nekim procjenama čak oko 50.000 posjetitelja.

Na hrvatskoj glazbenoj sceni Grašo je prisutan već više od 20 godina, a novi procvat, već ionako iznimno uspješne karijere, doživljava upravo u protekle dvije godine kad je osvojio cijelu regiju svojim novijim hit pjesmama kao što su Moje zlato, Ne znan za se, Srce za vodiča i Uvik isti. Izvedbom i nekih svojih bezvremenskih hitova kao što su Trebam nekoga, Sve dobro u ljudima, 92, Volim i postojim, ‘Ko nam brani, Godine prolaze, Utorak, Nevista, Ljubav jedne žene... zasigurno će oduševiti punu sportsku dvoranu “Marino Cvetković” u Opatiji, za koju se očekuje da će biti premala kako bi primila sve one koji će htjeti Dan zaljubljenih obilježiti upravo uz romantični koncert Petra Graše.

Dolazak posjetitelja očekuje se i iz drugih dijelova Hrvatske, kao i susjednih država, prvenstveno Slovenije, gdje Grašo također ima velik broj fanova. Opatija će tako vikend pred Valentinovo živjeti punim plućima, što će sigurno pridonijeti i vansezonskom turizmu nakon održanog bogatog Adventa u Opatiji.

“Dolazak jednog vrlo atraktivnog glazbenog imena najavili smo još koncem studenog prošle godine, a interes je već tada bio iznimno velik, pa smo uvjereni kako nas očekuje pravi koncertni spektakl. U suradnji s Gradom Opatijom i TZ Opatije pripremamo i zanimljiva iznenađenja koja će zasigurno oduševiti sve koji Valentinovo odluče provesti u Opatiji, na ovom koncertu, a o njima ćemo javnost obavijestiti uskoro”, rekao je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency, koja organizira koncert.

“Opatija će kao grad romantike zasigurno biti nezaobilazna destinacija za sve zaljubljene ovog Valentinova, obzirom na svoj šarm, ali i popularnost izvođača kao što je Petar Grašo. Kada smo birali izvođača Grašo je bio na vrhu popisa naših želja, ali zbog njegove zauzetosti i brojnih upita za njegov nastup za Valentinovo morali smo se potruditi kako bismo ga doveli u Opatiju. U tome smo uspjeli i jedva čekamo njegov nastup u sportskoj dvorani u Opatiji”, poručio je Vedran Babić, promotor koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti od danas po cijeni od 80 kuna za parter (stajanje) i 100 kn za tribinu (sjedenje), a mogu se pronaći na brojnim prodajnim mjestima: kiosci Tiska, Tisak Media centri, Petrol benzinske postaje, Exclusive mjenjačnice i na svim drugima prodajnim mjestima u sustavu Eventim. Od ponedjeljka 09.01. u prodaju će biti pušten i ograničen broj VIP ulaznica čija cijena iznosi 150 kn. VIP ulaznice će se moći kupiti u restoranu Bianco & Nero u opatijskoj sportskoj dvorani.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO