PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Megajahta 'Stella Maris' u riječkoj luci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. travnja 2017. god. u 23:12

 

Impozantna 72 metarska megajahta 'Stella Maris', već nekoliko dana privezana je u riječkoj luci na Gatu Karoline Riječke. Svojim izgledom, vrijedna oko 75 milijuna eura, privlači radoznale poglede svih. Nismo mogli, a da malo ne pronjuškamo i pokažemo Vam fotografije ove ljepotice.


Opširnije...
 
Dvoglavi orao ponovo stigao u svoju Rijeku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. travnja 2017. god. u 20:47

orao1904171

 

Skulptura dvoglavog orla, jednog od simbola grada Rijeke, postavljena je ponovo u srijedu na kupolu Gradskog tornja na Korzu, nakon dugih 68. godina. Dvoglavi orao bio je dio grba Svetoga Rimskog Carstva, čiji je car i hrvatski kralj Leopold I. Habsburg 1659. godine Rijeci dodijelio grb na kojem je dvoglavi orao, s objema glavama okrenutim u istome smjeru. D'Annnuzijevi arditi smatrali su da je dvoglavi orao austrijski simbol, a jednoglavi rimski, te je skulptura 1949. godine uklonjena s tornja.


Opširnije...
 
Veličanstveni "Score" Luke i Stjepana u Zagrebu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. travnja 2017. god. u 15:58

2cellos0204171

 

Društveni događaj tjedna nisu propustili ni: gradonačelnik Milan Bandić, bivši predsjednik Ivo Josipović, Tonći Huljić, Marko Tolja, Jelena Rozga, Branko Đurić, Nina Badrić, Petar Grašo, Luka Nižetić, grupa Detour... 2CELLOS su sinoć u društvu obitelji, prijatelja, medija, suradnika, brojnih glazbenih gostiju, promovirali novi album "Score" koji su snimili s Londonskim simfonijskim orkestrom.


Opširnije...
 
Otvorenje kultnog Kokola Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. ožujka 2017. god. u 17:40

kokolo2603171

 

Kultni riječki restoran Kokolo ponovno je otvorio svoja vrata! Na svečanom otvorenju podršku su došli dati brojni gosti, a za zabavu je bilo zaduženo nekoliko izvođača od kojih se najviše istaknuo Jacques Houdek, predstavljen kao kum restorana Kokolo.


Opširnije...
 
Vrhunska večer u Rijeci: Virska noć Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 24. ožujka 2017. god. u 17:09

vir2303171

 

Sinoć je u Grand Hotelu Bonavia u Rijeci održana glamurozna prezentacija i gala večera pod nazivom Virska noć 2017. Novim turističkim filmom prikazani su destinacijski uspjesi otoka Vira i njegove prirodne ljepote. Program je vodio Dražen Turina Šajeta, a goste i uzvanike zabavljali su Bepo Matešić i David Ricov, klapa Puntamika te zadarska grupa Modus. Vrhunski i nagrađivani virski chefovi Anđelka Levak, Dario Kapović i Jakov Buškulić pripremili su bogati gastro stol s dalmatinskim i virskim specijalitetima.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 74

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.