Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Le Dîner en Blanc odabrao Zagreb kao sljedeću destinaciju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. veljače 2017. god. u 19:11

diner1702171

 

Samo je jedan dan u godini toliko poseban da okupi tisuće ljudi obučenih isključivo u bijelu boju na prekrasnoj, tajnoj lokaciji kako bi uživali u nezaboravnoj gourmet večeri. Le Dîner en Blanc, popularni pariški pop-up piknik poznat po strogim pravilima odijevanja koja zahtijevaju isključivo sve bijelo, ovog proljeća stiže u Zagreb! Točan datum bit će poznat u narednim tjednima dok će sretnici koji uspiju dobiti svoju pozivnicu za ovo ekskluzivno događanje lokaciju saznati tek sat vremena prije samog početka.


Opširnije...
 
Divine večer u Rijeci: Meditacijom do uspješnog života Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. veljače 2017. god. u 07:00

divine

 

Da li se i vama dešava da manevrirate s previše obaveza i premalo vremena? Danas se često postavlja pitanje kako u ovom užurbanom načinu života ostvariti sreću, zadovoljstvo i uspjeh te kako izbalansirati privatni i poslovni plan. Ključ ostvarenja uspješnog i ispunjenog života je - meditacija! Upravo to je tema naše četvrte Divine Večeri koja se održava 25. veljače od 19 do 21 sati u Rijeci, u Grand hotelu Bonavia, Dolac 4.


Opširnije...
 
Studentski.hr prvi studentski portal s mobilnom aplikacijom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 16. veljače 2017. god. u 23:59

student1502

 
Studentski.hr s ponosom objavljuje da je prva studentska zajednica u Hrvatskoj čiji je sadržaj sada dostupan na mobilnim aplikacijama na Android i iOS platformama. Tijekom više od tri godine postojanja Studentski.hr neprestano radi na svom napretku. Donošenjem novih tehničkih rješenja svojim korisnicima pruža sve bolja iskustva pri korištenju sadržaja te danas stoji uz bok najjačim portalima u zemlji. Čitatelji prate portal na nekoliko društvenih mreža - Facebooku, Instagramu i Twitteru. No, sada je on konačno prva studentska zajednica u Hrvatskoj s mobilnom aplikacijom koja će omogućiti nikad jednostavnije i lakše pretraživanje brojnih studentskih sadržaja.


Opširnije...
 
Zauvijek zajedno Danijele Martinović Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 16. veljače 2017. god. u 23:30

danijela1602

 

Kako vrijeme brzo leti, uspomene su tu i vežu nas za ljude i događaje. Mnogo zajedničkih imamo s Danijelom Martinović. Gotovo svatko od nas kroz godine se vezao uz neki njezin hit. Gdje Neretva hladna teče, Zovem te ja, To malo ljubavi ili pak oni noviji poput Volim barabu i Brodolom pronašli su put do našeg srca.


Opširnije...
 
Ovaj poziv ni jedan obožavatelj Lane neće odbiti! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. veljače 2017. god. u 21:35

lana1502

 

Kad te jedna od najljepših pjevačica pozove da joj se pridružiš na nezaboravnom druženju, jednostavno ne možeš reći "ne"! Vidimo se zato u Kranjskoj Gori od 17. do 19. ožujka na KnockOut Snow Closingu, gdje vas u subotu, 18. ožujka, očekuje koncert Lane Jurčević.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 250

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.