Scena

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Švicarska namamila tisuće mladih Hrvata! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. svibnja 2017. god. u 23:18

knock2405

 

Dok se mnogi tek spremaju za ljetne vrućine, brojni mladi Hrvati već sad planiraju nezaboravni zimski provod u Švicarskoj! Pitaš se zašto? Nakon šest godina francuskih Alpi vrijeme je za nove izazove! KnockOut Snow Festival, najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl koji svake godine okuplja više od 2.000 ljubitelja skijanja i partijanja, sad je već odrastao u nezaobilazni zimski provod mladih Hrvata. U 2018. godini letvica je visoko podignuta jer čeka vas jedno od najboljih svjetskih skijališta - 4 Doline u Švicarskoj!


Opširnije...
 
Utrka ubrzanja Brzi i žestoki vraća se na zagrebački asfalt Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. svibnja 2017. god. u 16:52

brzi2305171

 

Utrka ubrzanja Brzi i žestoki powered by Ciak Auto i ove se godine vraća na vrući asfalt Avenije Dubrovnik i najavljuje još veći spektakl! Ova atraktivna utrka jedini je oktanski događaj koji se održava u glavnom gradu neke države, a i ove će godine obilježiti početak zagrebačkog ljeta. Tijekom dva dana održavanja, u subotu 3. i nedjelju 4. lipnja, posjetitelji će uživati u utrci najnabrijanijih vozila iz 15 zemalja koji će se na stazi duljine četvrt milje (402 m) natjecati za titulu najbržeg.


Opširnije...
 
Sve je spremno za prvi regionalni Le Diner en Blanc Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. svibnja 2017. god. u 17:03

blanc1505

 

Vojska ljudi odjevenih u bijelo ovu će subotu okupirati jednu od najljepših zagrebačkih lokacija kako bi s prijateljima uživali u zajedničkom druženju uz vrhunsku hranu i piće. Premijerno zagrebačko izdanje večere u bijelom počet će u 19 sati mahanjem bijelim ubrusima, a točnu lokaciju gosti će saznati samo sat vremena ranije.


Opširnije...
 
Croatia Match Cup Poreč 2017. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. svibnja 2017. god. u 10:51

match1205

 

Posljednji vikend svibnja, od 25.-28.5. ove godine, u Poreču će se održati jedinstveni jedriličarsko-zabavni spektakl pod nazivom Croatia Match Cup zahvaljujući kojem će se u ovom prekrasnom  istarskom gradiću okupiti svjetska nautička elita među kojom će se naći i naši zlatni olimpijci iz Rija Šime Fantela i Igor Marenić.


Opširnije...
 
Otkriven prvi dio impresivnog line-upa festivala ULTRA Europe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. svibnja 2017. god. u 10:10

ultra1205

 

“Europe's Premier Destination Music Festival“, kako ga nazivaju svjetski mediji, vraća se na stadion Poljud! Naravno, riječ je o najiščekivanijem ljetnom događaju, festivalu koji ruši sve granice i koji već pet godina Hrvatsku stavlja na listu najvažnijih ljetnih destinacija - festivalu ULTRA Europe. Mjesecima se nagađalo o imenima koja stižu u Dalmaciju i koja će u sedam dana, od 13. do 19. srpnja 2017., razveseliti desetke tisuća obožavatelja, a danas stiže vijest koja će opravdati dugo iščekivanje.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 262

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.