Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Valentinovo poznatih pjevačica i glumica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. veljače 2017. god. u 19:07

marcela1402171

 

Brojne poznate dame poput pjevačica Alke Vuice i Lidije Bačić, glumica Ane Begić Tahiri i Barbare Nole, te bivših Miss Universe Hrvatske Ivane Mišure, Natalije Price Oreški, Ivane Delač Đolo i Marijane Kužine Žugelj okupile su se na omiljenoj destinaciji u Studiu Marcela u Importanne galeriji. Povod ovom druženju bila je mala ženska proslava  praznika ljubavi - Valentinova. Sve one zasjale su u haljinama u boji ljubavi, a tom prilikom upitali smo ih što za njih predstavlja Valentinovo te kako i gdje će ga provesti. Glumicama Ani Begić Tahiri i Barbari Noli ovaj dan je kao i svaki drugi, te mu ne pridaju posebnu važnost. Ana planira večer provesti sa kćeri na predstavi Pepeljuga na ledu, a Barbara u glumačkim probama i na sastancima.


Opširnije...
 
Obožavatelji se družili s Ivanom Zakom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. veljače 2017. god. u 17:58

zak0602171

 

Sjajnim druženjem s obožavateljima, jedno od najtraženijih glazbenih lica Ivan Zak zakoračio je u poseban tjedan pred nama. Naime u subotu 11.02. u Areni Zagreb, Ivan će održati veliki glazbeno-scenski spektakl, koji zajedno sa svojim najbližim suradnicima, priprema već mjesecima.


Opširnije...
 
Toše Proeski danas bi proslavio 36. rođendan! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 25. siječnja 2017. god. u 17:40

tose2501161

 

Fanovi i prijatelji diljem regije i šire, na današnji dan, 25.01., prisjećaju se svog omiljenijeg pjevača, makedonskog slavuja Toše Proeskog. Da je živ, Toše bi danas proslavio svoj 36.-i rođendan. Nažalost, sudbina je zapisala drugačije. Sa svega 26 godina Toše nas je prerano napustio, ali je iza sebe ostavio iznimno bogatu glazbenu riznicu.


Opširnije...
 
2CELLOS pozvani da nastupe na inauguraciji Donalda Trumpa Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. siječnja 2017. god. u 18:45

cellos0601

 

Iako su tijekom svoje petogodišnje karijere, upoznali mnogo poznatih osoba iz svijeta, kako pjevača, glumaca i političara, te s nekima postali i dobri prijatelji, ne čudi poziv koji je neki dan primio management 2CELLOS. 2CELLOS su jedini glazbenici iz Hrvatske i regije koji su dobili nesvakidašnji poziv. Poziv je stigao direktno iz stožera novog američkog predsjenika, Donalda Trumpa, koji je izrazio želju za njihovim nastupom na svojoj inauguraciji.


Opširnije...
 
Mi znamo što je Minea radila 31. prosinca! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. siječnja 2017. god. u 19:47

minea0401171

 

Pjevačica Minea ispratila je 2016. godinu na najbolji način, razveselivši druge. Pripreme za doček 2017. godine, Minea je započela kod prijateljice Lee Bikić, vlasnice poznatog zagrebačkog frizerskog salona, koja svake godine 31. prosinca, točno u podne, u salonu priređuje doček Nove.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 36

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.