Filmovi

Brzi prikaz posljednjih 30 filmova

 Viktorija: Život mlade kraljice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. ožujka 2010. god. u 16:48

 

 

NAGRADE:
Dobitnik nagrade Oscar u kategoriji najbolje kostimografije! 3 nominacije za Oscar - za dostignuća u scenografiji, kostimografiji i makeup-u!


Njezina zemlja. Njezino srce. Njezino Veličanstvo.


Opširnije...
 
Alisa u zemlji čudesa 3D Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 22. ožujka 2010. god. u 19:10

 

Iz radionice snova vizionarskog redatelja Tim Burtona dolazi epska 3D fantastična avantura Alisa u Zemlji Čudesa, čarobna i maštovita adaptacija jedne od najomiljenijih priča svih vremena. Johnny Depp predvodi vrhunsku glumačku postavu kao Ludi Klobučar i Mia Wasikowska kao devetnaestogodišnja Alisa, koja se vraća u ekscentrični svijet koji je prvi put posjetila kao djevojčica, gdje je čekaju prijatelji iz djetinjstva: Bijeli Zec, Tweedledee i Tweedledum, Puh, osebujna gusjenica, Češirska mačka, te naravno, Ludi Klobučar.


Opširnije...
 
Iz Pariza s ljubavlju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 22. ožujka 2010. god. u 18:21

 

Redatelj Pierre Morel koji nam se prošle godine predstavio velikim akcijskim hitom „96 sati“ i jedan od najuspješnijih filmskih producenata današnjice, Luc Besson donose nam svoje novo remek-djelo: akcijski triler „From Paris with Love“.


Charlie Wax tajni je agent s opakim problemom ponašanja koji sve rješava na najglasniji i najnasilniji mogući način. Za razliku od njega, James Reece sušta je suprotnost – niskopozicionirani zaposlenik američke ambasade u Francuskoj, pristojan, odgovoran i nedavno zaručen.


Opširnije...
 

   Stranica 117 od 117

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.