Filmovi

Brzi prikaz posljednjih 30 filmova

 Legija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 08. travnja 2010. god. u 20:46

 

Nesvjestan kaosa koji se odvija širom svijeta, Bob Hanson (Dennis Quaid), vlasnik udaljenog restorana na benzinskoj postaji, i njegov partner Percy (Charles S. Dutton) nastavljaju s poslom kao i obično.

 

Prelijepa i poodmaklo trudna konobarica Charlie (Adrianne Palicki) poslužuje doručak Sandri i Howardu (Kate Walsh i Jon Teeney), imućnom paru iz predgrađa i njihovoj kćeri Audrey (Willa Holland), koji čekaju da im Bobov sin Jeep (Lucas Black) popravi auto.


Opširnije...
 
Aleluja! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 08. travnja 2010. god. u 20:35

 

Ova urnebesna, dirljiva komedija bez imalo poštovanja koju je režirao Roger Delattre prati život Marija Diccara, kriminalca koji je upravo odslužio sedmogodišnju zatvorsku kaznu.

 

Nakon povratka kući, Mario otkriva da njegovi problemi s podzemljem zbog kojeg je i završio u zatvoru još uvijek nisu riješeni pa moli svog brata Patricka da mu pronađe sigurno utočište dok se stvari ne smire.


Opširnije...
 
Lovac na glave Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 08. travnja 2010. god. u 19:59

 

Milo Boyd (Gerard Butler) je lovac na glave koji baš i nema sreće, no iznenada dobiva posao iz snova kada ga zapadne zadatak da uhvati svoju bivšu ženu, novinarku Nicole Hurley (Jennifer Aniston) nakon što se oglušila o propisanu jamčevinu.

 

Milo misli da ga očekuje brza i jednostavna zarada, no kada mu Nicole pobjegne i odjuri za važnim tragom u vrućoj priči o zataškanom ubojstvu, Milo shvaća kako između njega i Nicole nikada ništa ne može biti jednostavno.


Opširnije...
 
Cure biraju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. ožujka 2010. god. u 16:58

 

Mlada djevojka Anna već dugo ima plan da će, prema staroj irskoj tradiciji, svog dečka zaprositi u prijestupnoj godini, točno na datum 29. veljače. Međutim, kako se datum opasno približava, vremenska prognoza postaje sve gora pa je njezin put do Dublina postao upitan. Uz pomoć hotelijera, ona se upušta na odiseju kroz čitavu zemlju kako bi stigla na vrijeme zaprositi svog dečka…


Opširnije...
 
Viktorija: Život mlade kraljice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. ožujka 2010. god. u 16:48

 

 

NAGRADE:
Dobitnik nagrade Oscar u kategoriji najbolje kostimografije! 3 nominacije za Oscar - za dostignuća u scenografiji, kostimografiji i makeup-u!


Njezina zemlja. Njezino srce. Njezino Veličanstvo.


Opširnije...
 

   Stranica 117 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.