Filmovi

Brzi prikaz posljednjih 30 filmova

 Iron Man 2 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. travnja 2010. god. u 19:25

 

Paramount Pictures i Marvel Entertainment predstavljaju nam najočekivaniji filmski nastavak godine temeljen na legendarnom Marvelovom super heroju – Iron Man 2, u kojem se ponovno udružuju redatelj Jon Favreau i za Oscara nominiran glumac Robert Downey Jr. Radnja filma ponovno se vrti oko multimilijardera Tonyja Starka (Downey Jr.) koji se suočava sa sve većim pritiskom vlade, javnosti i novinara koji ga pokušavaju natjerati da podijeli svoju tehnologiju s vojskom što on nikako ne želi učiniti, jer se boji da bi ista mogla pasti u krive ruke.


Opširnije...
 
Sudar titana 3D Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. travnja 2010. god. u 19:14

 

U filmu „Sudar titana“ ultimativna borba za moći suočit će ljude protiv kraljeva, a kraljeve protiv bogova. Ali upravo bi bitka između bogova mogla uništiti čitav svijet. Rođen kao bog, ali odgojen kao čovjek, Perseus (Worthington) je nemoćan spasiti svoju obitelj od Hadesa (Fiennes), osvetoljubivog boga podzemlja.


Opširnije...
 
Daybreakers Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. travnja 2010. god. u 21:20

 

Desetak godina u budućnosti vampiri čine većinu stanovništav na Zemlji dok je ljudi tek 5 %. Vampiri su svjesni da se zaliha njihove hrane, ljudske krvi, opasno smanjuje.

 

Kako nemaju dovoljno krvi, neki se vampiri pretvaraju u divlja bića koja su spremna na sve ne bi li preživjeli. Vampir i hematolog Edward Dalton radi na pronalasku artificijelne krvne zalihe. I sam će se susresti sa svojom ljudskom stranom...


Opširnije...
 
Jednostavno savršena Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. travnja 2010. god. u 21:18

 

Radnja ove simpatične romantične komedije vrti se oko neobičnog junaka – mladić Kirk zaposlen je kao administrator osiguranja na aerodromu i u životu ima vrlo malo ciljeva od kojih je najvažniji njegov pokušaj da se vrati svojoj nepodnošljivoj bivšoj djevojci Marnie.

 

Međutim, uskoro upozna pametnu, seksi i šarmantnu mladu djevojku Molly i, iznenadivši okolinu, ali i samog sebe započne s njom vezu. Prvotno uzbuđenje ubrzo se pretvara u čistu paniku zbog njegove vlastite nesigurnosti i pritiska prijatelja i obitelji koji prijete uništenjem njegove savršene veze…


Opširnije...
 
Legija Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 08. travnja 2010. god. u 20:46

 

Nesvjestan kaosa koji se odvija širom svijeta, Bob Hanson (Dennis Quaid), vlasnik udaljenog restorana na benzinskoj postaji, i njegov partner Percy (Charles S. Dutton) nastavljaju s poslom kao i obično.

 

Prelijepa i poodmaklo trudna konobarica Charlie (Adrianne Palicki) poslužuje doručak Sandri i Howardu (Kate Walsh i Jon Teeney), imućnom paru iz predgrađa i njihovoj kćeri Audrey (Willa Holland), koji čekaju da im Bobov sin Jeep (Lucas Black) popravi auto.


Opširnije...
 

   Stranica 117 od 119

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.