Central Club Split - La Fiesta - 04.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. kolovoza 2017. god. u 18:45

central0408171

 

Hrvatska je posljednjih godina postala prava perjanica kad su festivali i vrhunski partiji u pitanju. Zasigurno, veliku zaslugu u tome ima glazbeno - scenski spektakl La Fiesta koji je upravo proslavio godišnjicu jednim od najboljih ljetnih partija u splitskom klubu Central. Performeri okupljeni u La Fiesti dolaze iz cijelog svijeta. Mahom su to vrhunski plesači, akrobati i glazbenici koji su svoje umijeće stekli napornim treninzima i nastupima u nekim od najboljih svjetskih destinacija kao što su Ibiza, London ili Pariz.

 

Iako naizgled nezahtjevna, koreografija za ove nastupe uvježbava se danima, a kostimi koji ostavljaju bez daha ručno su rađeni za svakog performera zasebno. Svim ovim izvođačima zajednička je ljubav prema Hrvatskoj. Mnogi od njih ovdje nastupaju posljednjih nekoliko godina i kako ističu našu su zemlju zavoljeli i ostaju ovdje gotovo cijele godine.

 

Na rođendanskom partiju u splitskom Centralu nastupili su i glazbenici, violinist Miguel Lara, gitarist Manuel Moore, bio je tu i show atraktivnih akrobata na svili, koji su svoje umijeće stekli u Cirque de Soleil, a publika ih je ispratila ovacijama. La Fiesta svoj show nastavlja u najboljim klubovima diljem Hrvatske, a novo splitsko druženje u Centralu najavljuje za 18. kolovoza kada će se održati show pod imenom Circus Harmony.

 

Tekst: Press
Fotografije: Luka Kivela

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.