Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Klub Arsenal - Modna revija Elle Dušević - 12.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. siječnja 2012. god. u 17:54

 

U klubu Arsenal u Zadru jučer je održana modna revija zadarske dizajnerice Elle Dušević. Riječ je o kolekciji "ki-N-ki" koju je Ella prvi put predstavila javnosti prije dvije godine i koju je redizajniranu ponovno prezentirala ovoga četvrtka. Kolekcija broji uglavnom prozirne, poluotvorene, blještave i ultrakratke kreacije namijenjene prije svega samouvjerenim i dobro građenim damama, koje su svjesne svoje privlačnosti. Ova dizajnerica se u kolekciji "ki-N-ki" igra s erotskom percepcijom suvremenog čovjeka.


Opširnije...
 
Caffe bar Puls - Božićna Dance Korida - 17.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 18. prosinca 2011. god. u 11:43


Ove subote u splitskom caffe baru Puls održao se program pod nazivom Božićna Dance Korida. Ekipa je bila vesela i u dobrom božićnom raspoloženju.


Opširnije...
 
Imperium Split - Imperium Night / DJ Robi - 10.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. prosinca 2011. god. u 16:57

 

U subotu je Imperium Split na rasporedu imao Imperium Night. Za glazbu i odličnu atmosferu, zadužen je bio DJ Robi, koji je atmosferu kostantno držao na samom vrhuncu. Odlična zabava trajala je dugo u noć. Klub "Imperium", namijenjen je različitoj potražnji od potrebe za poslovnim ručkom ili intimnom večerom, degustacijom kave ili kolača do mogućnosti da navečer ostanete zaplesati u istom ambijentu uz glazbu uživo ili DJ gosta.


Opširnije...
 
Caffe Bar Numero - Rich Energy Party - 10.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 11. prosinca 2011. god. u 12:24

 

U Caffe Baru Numero u Novoj Gradišci, održao se vrući Rich Energy Party. Atraktivne Rich Energy hostese dijeleći energetski napitak dodatno su zapalile već ionako vruću atmosferu.


Opširnije...
 
Imperium Split - Veliko otvorenje - 24.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. studenog 2011. god. u 19:40

 

U četvrtak se u splitskoj gradskoj luci održalo svečano otvorenje impozantnog lounge bara, restorana, music kluba i pizzerije "Imperium". Među brojnim okupljenima našli su se mnoge poznate osobe iz hrvatskoj javnog života: Krasimir Balakov, trener Hajduka, bivši vratar Tonči Gabrić, slikar Zvonimir Mihanović, Best model Hrvatske Ivana Vuknić, bivša missica Renata Lovrinčević, pjevačica Andrea Šušnjara, pjevač Vlado Kalember, odvjetnik Jadran Franceschi, glumac Frano Lasić i drugi poznati i manje poznati poklonici noćnog provoda. Za glazbu zadužena je bila specijalna gošća, vrsna violončelistica Ana Rucner.


Opširnije...
 

   Stranica 140 od 148

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.