Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Santos - Otvorenje sezone - 26.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. lipnja 2010. god. u 18:00

 

Dosta se brujalo o Santosu, neki su čak odbrojavali dane do samoga otvorenja koje se održalo ove subote. Nakon dugih i dosadnih kiša, kada je Santos otvorio svoja vrata popraćen uz Johnnie Walker party, atmosfera se naglo ugrijala i nitko nije pomislio na kišu.


Opširnije...
 
Aquarius - Ljetna sezona je počela - 25./26.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. lipnja 2010. god. u 16:01

 

Iako je poznata After Beach Arena započela već s prvim zrakama sunca, Aquarius na Zrću je svoju ljetnu sezonu otvorio prošli vikend, 25. i 26. lipnja u potpuno novom ruhu sa retro style gostovanjem Snap!-a i Technotronica uz podršku zagrebačkog programa 9 8 0 , te legendama domaće estrade Neno Belanom i Marijanom Banom.


Opširnije...
 
San Antonio - Pre-opening Santos Party - 19.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. lipnja 2010. god. u 16:30

 

Počinje sezona na Rabu, Rabljani se pomalo počinju buditi, a turisti sve više dolaze. Iako ni dosadna kiša nije spriječila izlazak u San Antonio, mnogi su se odlično zabavili jer nema te kiše i oluje koja bi pokvarila dobru zabavu. Djevojke u oskudnim odjevnim kombinacijama i veseli dečki, uveličali su party prije početka lude sezone u Santosu koja nam se bliži već ovoga vikenda. Svi željni dobre zabave pozvani su na veliko otvorenje Santosa u subotu 26.06.!


Opširnije...
 
Boa Malinska - Grand opening - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 05. lipnja 2010. god. u 17:16

 

Ovoga petka Malinska je bila pravac mnogih ljubitelja kluba Boa koji je otvorio svoja vrata povodom početka ljeta i prave sezone pune iznenađenja. Kao što je i bilo predviđeno, klub se popunio u vrlo kratkom roku, a posjetitelji su se držali „pravila“ koja su bila na pozivnici. Tako simpatičnu rečenicu „Dress to impress“ mnogi su uzeli u obzir i dali si oduška glamuroznim haljinama, cipelama i košuljama.


Opširnije...
 

   Stranica 144 od 144

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.