Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 K Pivovari - Tamburaška večer - 09.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. studenog 2013. god. u 14:31

 

Kao i svake subote, Ožujsko Pub "K Pivovari" priredio je tamburašku večer. U prepunom klupskom dijelu restorana bila je sjajna atmosfera. Gosti su pjevali i plesali na podiju, a neki su zavrsili i na stolicama. Mnogi su uživali u ukusnoj hrani i dobrom vinu, ali i njih je atmosfera ponjela i potakla na pjesmu i ples. Zabava uz tamburaše potrajala je do kasno u noć.


Opširnije...
 
River Pub Sisak - Karneval - 02.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 04. studenog 2013. god. u 14:37

 

Program Karneval renomiranog zagrebačkog DJ-a Robyja Slive i ove je subote napunio sisački River Pub. Na ulazu su goste dočekale prekrasne hostese, a vatrena atmosfera u klubu navela je mnoge na stolove i šankove, a poglede svih prisutnih plijenile su sexy plesačice. Odabir glazbe DJ-a Robyja Slive držao je raspjevan i rasplesan klub do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Long Island Bar - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. studenog 2013. god. u 13:11

 

Long Island Bar u Zelini, kao i svake godine, priredio je veliki tulum za Noć vještica. Za DJ pultom je nastupio renomirani zagrebački DJ Saša Šoštarić, poznat po dugogodišnjoj rezidenciji u kultnim zagrebačkim klubovima od Kulušića, Saloona, Hemingwaya i mnogih drugih, kao i novaljskog Cocoma.


Opširnije...
 
River Pub Sisak - Cirkus - 26.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. listopada 2013. god. u 12:33

 

U subotu je sisački klub River Pub "gorio". Novi program renomiranog zagrebačkog DJ-a Robija Slive atraktivnog naziva "Cirkus" pobudio je velik interes i gosti su ga preplavili. Vatrena atmosfera navela je mnoge na ples čak i po šanku, a poglede svih prisutnih plijenile su sexy plesačice. DJ Robi Sliva pripremio je totalni mashup i največim hitovima današnjice držao je raspjevan i rasplesan klub do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
K Pivovari - Svečano otvorenje - 21.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 22. rujna 2013. god. u 18:00

 

Renomirani zagrebački restoran "K PIVOVARI" ove je subote otvorio noćni program i pokazao svoje novo lice kao "Ožujsko Pub". Sam vizualni identitet spoj je tradicionalnog i modernog dizajna kako bi se potpuno uklopili u ideju noćnog programa u restoran-baru. Među brojnim gostima, restoran je preplavio velik broj ljepotica, a sve je prisutne zabavljao tamburaški sastav LEGOLAS najvećim hitovima domaće glazbe u vlastitoj izvedbi. Tako Vas svake subote očekuju tamburaške večeri u Ožujsko Pubu - "K Pivovari".


Opširnije...
 

   Stranica 12 od 28

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.