Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Budva - Spring Break Montenegro 2013. - 03.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. svibnja 2013. god. u 21:16

 

U sklopu održavanja velikog Spring Break-a Montenegro u Budvi, zadnju večer obilježili su Dj Tomcraft kao zvijezda večeri, a pratili su ga DJ Pick A Boo, Chamae, DJ Ćoske, DJ Chiwe i ostali. Samu atmosferu možete pogledati na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Magnum - Maraska party - 20.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. travnja 2013. god. u 13:08

 

U subotu u klubu Magnum u Imotskom održao se veliki Maraska party. Vruća zabava trajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Orcieres - Knock Out Snow Festival 2013. - 10.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. siječnja 2013. god. u 16:56

 

Knock Out Snow festival i dalje oduševljava više od 2000 Hrvata ali i domaćih Francuza koji su sinoć u glas s grupom Connect, na RNB Confusion partiju, pjevali gotovo sve njihove hitove iako možda nisu razumijeli sve riječi. Zaprešićka je grupa oduševila posjetitelje prepune Arene u Orcieresu, a tulum se nastavio i na Apres ski partiju na 2600 n/m na kojem je nastupio britanski DJ dvojac Freemasons.


Opširnije...
 
Orcieres - Knock Out Snow Festival 2013. - 08.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. siječnja 2013. god. u 19:03

 

Najveći glazbeni festival u Francuskoj Knock Out Snow Festival koji je okupio više od dvije tisuće mladih iz Hrvatske i regije ide dalje! Svoje najveće hitove sinoć su na festivalu izveli najpoznatiji brkovi u Hrvatskoj - riječka rock atrakcija Let 3. Mrle i ekipa do ranih jutarnjih sati zabavili su dvije tisuće raspjevanih zaljubljenika u snježne sportove ali i odličnu zabavu i glazbu.


Opširnije...
 
Orcieres - Knock Out Snow Festival 2013. - 06.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. siječnja 2013. god. u 16:33

 

Najveće glazbeno ludilo Knock Out Snow Festival 2013. započelo je jučer u Francuskim Alpama. Više od 2000 mladih zaljubljenika u snježne avanture okupiralo je prekrasan grad Orcieres, smješten na bajkovitim južnim Alpama. Festival su otvorili The Night Express Band te splitski Dječaci koji su pred prepunom sportskom dvoranom izveli svoje najveće hitove. Pjesme Lovrincu, Narodna i Dalmacija, pjevali su u glas mladi zaljubljenici u dobru glazbu i snježne avanture. Da je riječ o jedinstvenom zimskom događaju potvrđuje i činjenica da upravo ovaj festival drugu godinu za redom ruši sve rekorde najvećeg hrvatskog grupnog skijanja i boardanja u povijesti.


Opširnije...
 

   Stranica 14 od 28

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.