Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Magnum - Maraska party - 20.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. travnja 2013. god. u 13:08

 

U subotu u klubu Magnum u Imotskom održao se veliki Maraska party. Vruća zabava trajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Orcieres - Knock Out Snow Festival 2013. - 10.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. siječnja 2013. god. u 16:56

 

Knock Out Snow festival i dalje oduševljava više od 2000 Hrvata ali i domaćih Francuza koji su sinoć u glas s grupom Connect, na RNB Confusion partiju, pjevali gotovo sve njihove hitove iako možda nisu razumijeli sve riječi. Zaprešićka je grupa oduševila posjetitelje prepune Arene u Orcieresu, a tulum se nastavio i na Apres ski partiju na 2600 n/m na kojem je nastupio britanski DJ dvojac Freemasons.


Opširnije...
 
Orcieres - Knock Out Snow Festival 2013. - 08.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. siječnja 2013. god. u 19:03

 

Najveći glazbeni festival u Francuskoj Knock Out Snow Festival koji je okupio više od dvije tisuće mladih iz Hrvatske i regije ide dalje! Svoje najveće hitove sinoć su na festivalu izveli najpoznatiji brkovi u Hrvatskoj - riječka rock atrakcija Let 3. Mrle i ekipa do ranih jutarnjih sati zabavili su dvije tisuće raspjevanih zaljubljenika u snježne sportove ali i odličnu zabavu i glazbu.


Opširnije...
 
Orcieres - Knock Out Snow Festival 2013. - 06.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. siječnja 2013. god. u 16:33

 

Najveće glazbeno ludilo Knock Out Snow Festival 2013. započelo je jučer u Francuskim Alpama. Više od 2000 mladih zaljubljenika u snježne avanture okupiralo je prekrasan grad Orcieres, smješten na bajkovitim južnim Alpama. Festival su otvorili The Night Express Band te splitski Dječaci koji su pred prepunom sportskom dvoranom izveli svoje najveće hitove. Pjesme Lovrincu, Narodna i Dalmacija, pjevali su u glas mladi zaljubljenici u dobru glazbu i snježne avanture. Da je riječ o jedinstvenom zimskom događaju potvrđuje i činjenica da upravo ovaj festival drugu godinu za redom ruši sve rekorde najvećeg hrvatskog grupnog skijanja i boardanja u povijesti.


Opširnije...
 
Dramatic - Dramatic Weekend - 05.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 06. siječnja 2013. god. u 12:16

 

S prvim danima 2013. godine Zagreb aktivno kreće u ovogodišnji svijet zabave. Klub Dramatic novo je omiljeno središte zabave publike željne vrhunske urbane glazbe, plesnih performansa i brojnih drugih atrakcija. Nakon nezaboravnog dočeka nove 2013. godine zagrebački klub Dramatic već ovog vikenda predstavio je glazbena gostovanja DJ Carla i Marca Bucce. Atraktivan i kostimirani Dramatic Group Show performans nalik onima na razvikanoj Ibizi ili pak onima s atraktivnih plaža Miamia, Zagreb klub Dramatic svrstavaju visoko na listu najboljih hrvatskih klubova, a novo mjesto zabave u postaje omiljeno okupljalište Zagrepčana i njihovih gostiju.


Opširnije...
 

   Stranica 14 od 28

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.