×

Upozorenje

Fotografije su arhivirane i nisu dostupne za online pregled!
×

Napomena

Ukoliko su Vam potrebne navedene fotografije molimo Vas da nam se javite na e-mail adresu: urednistvo@party.hr, sa točnim nazivom arhiviranog albuma. Naziv albuma je: images/stories/albumi/bregovic301113
Arena Varaždin - Goran Bregović - 30.11. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 01. prosinca 2013. god. u 20:45

 

Goran Bregović je u pratnji svog Orkestra za svadbe i sprovode svojim jučerašnjim koncertom oduševio publiku u Varaždinu! Publika je dva puna sata na koncertu koji je održan u Areni Varaždin provela na nogama, u atmosferi koju će ovaj grad još dugo pamtiti, kako po odličnim rekacijama publike, tako i po koncertnom repertoaru koji je po svemu bio originalan.

 

Uz hitove s novog albuma „Šampanjac za Cigane“ kojeg je na sinoćnjem koncertu i promovirao i gotovo u cijelosti predstavio publici, Bregović je u novim, etno aranžmanima izveo i nekoliko pjesma Bijelog dugmeta.

S aktualnog albuma „Šampanjac za Cigane“ publika se ponajviše rasplesala uz pjesme „Presidente“, „Balkaneros“, „Bela Ciao“ i „Hopa cupa“, a posebno emotivno reagirala na pjesmu “Ružica si bila“. Brega nije propustio izvesti hit „Gas, gas“ kojeg je skladao za Severinu. Očekivano, u posljednjem setu koncerta Gorana Bregovića, atmosfera u Areni Varaždin dostigla je usijanje uz hitove „Ederlezi“ i „Mesečina“, a koncert je završio pjesmom „Kalašnjikov“.

Goran Bregović, koji je pred varaždinskom publikom osvauo u svom prepoznatljivom bijelom odijelu, uz neupitnu skladateljsku i aranžersku genijalnost, sinoćnjim je nastupom dokazao da je i vrhunski showman.

Tekst: Press
Fotografije: Darko Gorenak Godar
{gallery}albumi/bregovic301113:140:90:0{/gallery}

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.