Veysonnaz - KnockOut Snow Festival: TBF - 07.01. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 10. siječnja 2018. god. u 00:31

collegium0701181

 

Legende splitske glazbene scene - The Beat Fleet (TBF) ovih su se dana probijali kroz snježnu mećavu u Švicarskoj i za to su imali najbolji mogući razlog - pridružili su se brojnim mladim Hrvatima koji su krenuli u nezaboravni skijaško-glazbeni provod!

 

TBF je proteklog vikenda po prvi put postao dijelom KnockOut Snow Festival (www.knockoutsnowfestival.eu) i Eskimo Festival (www.eskimofestival.eu) zimske avanture - jedinstvenog skijaško-glazbenog projekta u kojem svake zime sudjeluje više od 2.000 mladih iz Hrvatske, a koji ove sezone u terminu od 6. do 13. siječnja 2018. uživaju na jednom od najboljih svjetskih skijališta - 4 Doline.

 

Obroncima švicarskih Alpi tako su se orili TBF-ovi najveći hitovi kao što su ʺPozitivan stavʺ, ʺVeseljkoʺ, ʺAlles Gutʺ, ʺFantastičnaʺ, ʺNostalgičnaʺ… a mi možemo reći da je bilo i više nego fantastično i da nas već sad hvata nostalgija do nekog novog susreta!

 

U festivalskom dijelu KnockOut i Eskimo programa publiku čekaju i Neno Belan & Fiumens te Psihomodo Pop, a za dobru zabavu brinu se i DJ-evi Alwoox te Luca Montecchi & Crew.

 

Tekst: Press
Fotografije: Manuel Paljuh

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.