Veysonnaz - KOSF: Neno Belan & Fiumens - 09.01. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. siječnja 2018. god. u 19:10

collegium1101181

 

Splitski glazbenik, kantautor, skladatelj, pjevač, gitarist i miljenik publike svih generacija - Neno Belan ovih dana uživa u zimskim čarima Švicarske, a da pritom ne bi previše odmorio glasnice pobrinulo se više od 2.000 mladih Hrvata koji ove sezone u terminu od 6. do 13. siječnja 2018. uživaju na jednom od najboljih svjetskih skijališta - 4 Doline.

 

Neno Belan & Fiumens po prvi put su se put našli pred KnockOut Snow Festival (www.knockoutsnowfestival.eu) i Eskimo Festival (www.eskimofestival.eu) publikom, koja je jedva dočekala da zasviraju svoje najveće hitove.

 

Iako danima okružen hrpama snijega, Neno Belan se zasad ipak nije odvažio stati na skije. No, možda ga naknadno na to ipak uspije nagovoriti (ili natjerati) Renata Sopek:

 

www.facebook.com/KnockOutSnowFestival/videos/1654307301274670

 

U festivalskom dijelu KnockOut i Eskimo programa publika je već imala prilike uživati u koncertu TBF-a, a čeka ih i Psihomodo Pop. Za dobru zabavu brinu se i DJ-evi Alwoox te Luca Montecchi & Crew.

 

Tekst: Press
Fotografije: Manuel Paljuh

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.