Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Boa RI - DJ Blacksoul - 06.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. studenog 2010. god. u 16:27

 

U subotu je elitni klub Club Boa Rijeka imao ekskluzivno gostovanje DJ Blacksoula, jednog od najboljih house DJ-a u Hrvatskoj, te definitivno najvećeg domaćeg izvoznika house glazbe s preko stotinu izdanja na stranim izdavačkim kućama. Za zagrijavanje ekipe zadužen je bio dobro poznati DJ Chiwe. Boa je bila krcata. Plesalo se i uživalo čitave noći, atmosfera je bila na samom vrhuncu svo vrijeme. Sva pića su za ovu priliku bila -50 posto.


Opširnije...
 
Terminal - Parangal - 05.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. studenog 2010. god. u 14:51

 

Terminal Club je u petak imao večer pod nazivom Parangal u kojoj su glavnu ulogu imali popularni riječki dvojac Extra Robi & Prco. Iako je večer započela polupraznim Terminalom, kasnije se on polako počeo puniti. Vesela ekipa plesala je uz pjesme popularnog dvojca cijelu noć.


Opširnije...
 
Nina 2 - Halloween party - 30.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. listopada 2010. god. u 05:44

 

Najbolji Halloween party održao se ove subote u Klubu Nina 2. Već samim dolaskom ispred broda, dočekale su Vas prigodno izrezbarene bundeve, leteći šišmiši, a unutra, simpatično osoblje kluba maskiranog i obojanog lica. Atmosferu ove posebne i lude noći konstantno su držali na samom vrhuncu odličan dvojac, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu.


Opširnije...
 
Karolina - 1. Heineken Party - 30.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. listopada 2010. god. u 05:08

 

Nakon što su prošlu subotu Karolinu Rječku osvojile vruće kaubojke na Coyote partyu i plesom zapalile sve prisutne, ove subote, održao se ekskluzivni 1. ovosezonski Heineken party. Atraktivne hostese, vrijedne nagrade i litre hladnog Heinekena začinili su ovu posebnu noći. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, DJ je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Terminal - DJ Russo & Robi Cuba - 30.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. listopada 2010. god. u 04:44

 
U subotu je u Terminalu svoje gostovanje imao rezident zagrebačkog kluba Gallery DJ. Russo Partymaker, uz pratnju odličnog riječana Robia Cuba na bongosima, zabave nije nedostajalo. Atmosfera je bila na vrhuncu, a Terminal pun. Veliki dio ekipe pronašao je svoje mjesto i na balkonu terminala gdje su uživali u glazbi s cigaretom u ruci.


Opširnije...
 

   Stranica 429 od 441

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.