Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Rijeka - Goran Bare & Majke - 18.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. veljače 2011. god. u 04:45

 

U šatoru na Gatu Karoline Riječke u petak je održan koncert Gorana Bare i Majki. Veliki broj ljudi, koji su došli slušati ih, pjevali su i pratili gromoglasnim pljeskom svoje omiljene izvođače. Bio je to koncert koji će ostati svima u lijepom sjećanju.


Opširnije...
 
Nina 2 - Studentske Karaoke - 17.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. veljače 2011. god. u 17:08

 

Najbolja studentska zabava u gradu bila je i ovog četvrtka u klubu Nina 2, gdje su se održavale tradicionalne studentske & nagradne karaoke. Mnogobojna vesela ekipa napunila je popularni brod, pjevajući, bodreći, plešući podržali su svoje kolege koje su se borili za vrijedne nagrade. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. S vremenom karaoke na Nini 2 postale su tradicija, a četvrtak omiljeno okupljalište brojnih studenata koji uz zabavu mogu dokazati i svoju pjevačku talentiranost, a uz to pobjednike večeri očekuju brojne nagrade.


Opširnije...
 
Terminal - Maturalna - 17.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. veljače 2011. god. u 16:14

 

Terminal je ovog četvrtka bilo poprište mladih maturanata i njihovih prijatelja. Medicinska škola u Rijeci, smjera zubotehničari, pokazali su kako se maturanti znaju zabavljati i kako najbolje proslaviti njihovu savršenu večer. Uz glazbu i ples, a i pokoju suzu što im je ovo zadnja godina zabavljale su se do jutra.


Opširnije...
 
Rijeka - Neda Ukraden - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. veljače 2011. god. u 00:18

 

Legendarna Neda Ukraden nastupila je u riječkoj Dvorani mladosti povodom Valentinova. Iako neda ima 61 godinu i iza sebe 44 godina prepune karijere te još dan danas izgleda fantastično. 70-ih i 80-ih godina bila je jedno od najvećih imena jugoslavenske estrade, a ove godine se ponovno počela pojavljivati u punom sjaju s novim album koji prati popularni hit „Da se nađemo na pola puta“. Neda je redala sve svoje najpoznatije hitove iz bogate glazbene karijere, a publika ju je pratila u stopu.


Opširnije...
 
Nina 2 - Zip the night - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 17:56

 

Subotnja večer pod nazivom „Zip the night“ otkopčala je mnoge od silne vruće atmosfere na najboljem party brodu u gradu. U domaćem djelu DJ Igor Relić puštao je najbolje cro dance hitove, dok u drugoj sali DJ Rango dizao atmosferu u ritmu house glazbe, užitak za svačiji ukus.


Opširnije...
 

   Stranica 442 od 469

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.