Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Capitano - Subotnji Party - 27.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. studenog 2010. god. u 14:58

 

Subota je u Capitano baru započela dobrom vibrom. Oko ponoći ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu, vesela ekipa plesala je i pjevala uz odličnu glazbu za koju je bio zadužen DJ Vale.


Opširnije...
 
Dvorana mladosti - Mate Mišo Kovač - 26.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. studenog 2010. god. u 01:45

 

Ovog petka u krcatoj Dvorani mladosti na Trsatu, pjevalo se i plesalo uz odličnog i legendarnog Mate Mišu Kovača. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne redaćuji svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Mišo se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave. Sve pohvale na vrhunskom koncertu.


Opširnije...
 
Terminal - 5 rođendan Radija Trsat - 26.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. studenog 2010. god. u 01:10

 

U petak je u Klubu Terminal svoj peti rođendan proslavio Radio Trsat. Atmosfera je bila odlična, plesalo se, uživalo i slavilo. Za dobro raspoloženje gostiju pobrinuo se DJ Alen Tibljaš koji je vrteći odličnu glazbu zapalio sve. Zabava je trajala cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Nina 2 - "Fluid" Klupska večer - 20.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. studenog 2010. god. u 15:55

 

Klub Nina 2 je i ove subote priredio za sve svoje goste nezaboravnu subotnju noć, ovaj put uz "Fluid" klupsku večer. Bila je to najbolja zabava u cijeloj Rijeci koja je rasplesala veselu ekipu na cijelom brodu. U jednoj sali palio i žario je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najboljih hrvatskih zabavnih domaćih hitova. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu već svima dobro poznati velemajstori, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu. 


Opširnije...
 
Karolina - Crazy Bavaria Night - 20.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. studenog 2010. god. u 15:52

 

U subotu se u Karolini Riječkoj održao veliki Bavaria party. Atraktivne hostese, vrijedne nagrade i litre hladne Bavarie začinili su ovu posebnu noći. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, DJ Deni je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 485 od 500

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.