Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Stereo - Jelena Radan & Maraton - 27.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. ožujka 2011. god. u 22:53

 

Škola pjevanja i sviranja Studio Maraton u nedjelju je u Stereu održala koncert, na kojem je gošća bila Jelena Radan. Na koncertu su nastupili 30ak polaznika škole pjevanja, a sastav koji koji ih je pratio u potpunosti je sastavljen od glazbenika koji su polaznici, odnosno usavršavaju svoje instrumentalne vještine u okviru Maratona. Također, ovom prilikom rock band DNA održao je prvu javnu izvedbu svog novog singla “Naša priča”.


Opširnije...
 
Terminal - Sensation Promo Party - 26.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. ožujka 2011. god. u 16:34

 

U subotu se u Terminalu održao veliki Sensation Promo Party uz showmana DJ-a Luce Montecchia. Atmosfera je bila na samom vrhuncu, vesela ekipa plesala je i uživala. Najsretniji posjetitelj osvojio je nagradno putovanje na veliki elektronski spektakl “SENSATION WHITE” party u Beogradskoj Areni u organizaciji Črnja-Toursa. Atraktivne hostese obilazile su mnoštvo i informirale ih o pogodnosti JOKER karte.


Opširnije...
 
Nina 2 - D.I.S.C.O. NIGHT - 26.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. ožujka 2011. god. u 15:20

 

Klub Nina 2 priredio je za sve svoje goste nezaboravnu subotnju noć, ovaj put uz večer naziva "D.I.S.C.O. NIGHT". Bila je to najbolja zabava u cijeloj Rijeci koja je rasplesala i zagrijala veselu ekipu na cijelom brodu. U jednoj sali palio i žario je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najboljih hrvatskih zabavnih domaćih hitova. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu već svima dobro poznati velemajstori, DJ Igor Relic na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu.


Opširnije...
 
Nad Urom - Fusion with style - 26.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. ožujka 2011. god. u 14:38

 

U subotu se u caffe baru Nad Urom (Robna Kuća Korzo) održala modna revija pod nazivom „Fusion with style“ u organizaciji Jelene Urukalo i Karle Dabe. Ljepotice modne agencije Angel, u nekoliko izlazaka, predstavile su najnovije kolekcije 6 riječkih dizajnera. Za odličnu glazbu, zadužen je bio Goran Vrkić, gitarista Mrtvog kanala Tribute to Azra.


Opširnije...
 
Boa RI - House-onika feat. A. Olujić - 26.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. ožujka 2011. god. u 12:10

 

U subotu je elitni Club Boa Rijeka zapalio riječki harmonikaš Aleksandar Olujić koji je za sve prisutne izveo odličan live performance, spoj house glazbe i etno zvuka harmonike. Atmosfera je bila odlična, a Boa prepuna ekipe željne plesa. Jednostavno to morate uživo čuti, taj sklad melodija i harmonike podigao je cijelu ekipu na noge, pa čak i one najtromije. Aleksandar se u finalnoj emisiji Supertalenta dokazao kao izvrsni glazbenik, a zvuk njegove harmonike rijetko da nekoga može ostaviti ravnodušnim. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 485 od 519

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.