Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Capitano - Subotnji Party - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 16:14

 

Subota je u Capitano baru započela dobrom vibrom. Oko ponoći ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Plesalo se, pjevalo i uživalo u odličnoj glazbi za koju je bio zadužen DJ Vale. U Capitano baru pušenje je dozvoljeno, tako da nije bilo potrebno izlaziti na terasu koja je zagrijana električnim sijalicama. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Boa RI - Pintha InDaHouse - 12.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 13. veljače 2011. god. u 12:20

 

Ove subote elitni Club Boa Rijeka svojim je posjetiteljima ponudio još jednu odličnu subotnju noć uz veliku dozu zabave. DJ pult preuzeo je zvijezda hrvatske house scene Pintha InDaHouse. Sudionik ovogodišnjeg Police DJ battle izbora za najboljeg hrvatskog DJ-a koji već 10-ak godina slovi za brand urbane plesne scene u Hrvata. Za zagrijavanje ekipe zadužen je bio dobro poznati Chiwe DeeJay. Plesalo se i uživalo čitave noći, atmosfera je bila na samom vrhuncu cijelo vrijeme. Luda zabava trajala sve do jutra.


Opširnije...
 
Rijeka - Klapa Intrade - 11.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. veljače 2011. god. u 04:46

 

U šatoru na Gatu Karoline Riječke u petak je održan koncertni spektakl za pamćenje, najpopularnije hrvatske klape, zadarske klape „Intrade“. Klapska pjesma, dalmatinska šansona, zvuk gitare i mandoline, širila se gatom. Atmosfera je bila odlična. Veliki broj ljudi, koji su došli slušati ih, pjevušili su i pratili gromoglasnim pljeskom svoju omiljenu klapu. Bio je to koncert koji će ostati svima u lijepom sjećanju.


Opširnije...
 
Terminal - Maturalna - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. veljače 2011. god. u 16:58

 

Terminal je ovog četvrtka bilo poprište mladih maturanata i njihovih prijatelja. Srednja frizerska škola pokazala je kako se maturantice znaju zabavljati i kako najbolje proslaviti njihovu savršenu večer. Uz glazbu i ples, a i pokoju suzu što im je ovo zadnja godina zabavljale su se do jutra.


Opširnije...
 
Boa RI - Student Class Party - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. veljače 2011. god. u 16:57

 

Vežite se, polijećemo! - slogan je novog programa "Student Class" u organizaciji riječke studentske udruge RSU te agencije za mlade Collegium koji će se održavati svakog četvrtka u riječkom kubu Boa. Premijera istog je bila ovaj četvrtak. Uz video set DJ-a Alex Sabattini-a te live nastup poznatog riječkog banda L'amour studenti i ostali gosti kluba su se zabavljali do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 486 od 512

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.