Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - 5 rođendan Radija Trsat - 26.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. studenog 2010. god. u 01:10

 

U petak je u Klubu Terminal svoj peti rođendan proslavio Radio Trsat. Atmosfera je bila odlična, plesalo se, uživalo i slavilo. Za dobro raspoloženje gostiju pobrinuo se DJ Alen Tibljaš koji je vrteći odličnu glazbu zapalio sve. Zabava je trajala cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Nina 2 - "Fluid" Klupska večer - 20.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. studenog 2010. god. u 15:55

 

Klub Nina 2 je i ove subote priredio za sve svoje goste nezaboravnu subotnju noć, ovaj put uz "Fluid" klupsku večer. Bila je to najbolja zabava u cijeloj Rijeci koja je rasplesala veselu ekipu na cijelom brodu. U jednoj sali palio i žario je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najboljih hrvatskih zabavnih domaćih hitova. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu već svima dobro poznati velemajstori, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu. 


Opširnije...
 
Karolina - Crazy Bavaria Night - 20.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. studenog 2010. god. u 15:52

 

U subotu se u Karolini Riječkoj održao veliki Bavaria party. Atraktivne hostese, vrijedne nagrade i litre hladne Bavarie začinili su ovu posebnu noći. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, DJ Deni je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Tower Center - Modna revija Boudoir - 20.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 21:02

 

U subotu je Tower Center Rijeka u svom izuzetnom stilu proslavio svoj 4. rođendan. Glamuroznom modnom revijom fantastičnih modnih dizajnerica Boudoir. Uz styling odjeće trgovina centra, manekenke su predstavile i autorsku kolekciju Boudoir. Manekenke Nikolina Miletić, Lejla Šabanić, Kristina Lumbar i mnoge druge svojim su izlascima opčarale mnoge.


Opširnije...
 
TopStars - Rijeka - 19.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. studenog 2010. god. u 05:13

 

Tony, Franka, Indira i Luka zapalili su riječku publiku! TopStars je dokazao da je zaista najbolji party u gradu. 3 sata plesa, odlične glazbe i još boljih izvođača, rasplesalo je publiku. Franka i Indira su oduševile svojim savršenim izgledom, ali ni dečki nisu zaostajali. Pjevali su se strani, domaći i vlastiti hitovi, te iznenađenja nije nedostajalo. Tako je nakon Lukine odlične imitacije pjesme „Zeko i potočić“ na Massimov način, sam Massio kročio na pozornicu i zapjevao, a Indiri je na pozornici radila društvo Emilija Kokić te su skupa otpjevale „Rock me baby“. Na iznenađenje muškog roda, Franka se pojavila sa kratkom plavom perikom i glumom i pjesmom odlično iskopirala Tajči.


Opširnije...
 

   Stranica 486 od 501

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.