Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Papa's Bar - Joe2Shine - 10.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. prosinca 2010. god. u 18:43

 

Ovog petka u karlovačkom Papa's Baru gostovao je jedan od najboljih hrvatskih DJ-a – Joe2Shine! U prekrasnom ambijentu bara Joe2Shine snašao se jako dobro, a dokaz odlične atmosfere je taj što je sve bilo prepuno dok je ekipa bila odlično raspoložena. Uz Red Bull – votku party, simpatične i vrckaste hostese dijelile su i Durex kondome onima koji bi naručili bocu votke. Što više reći osim - vrhunski party!


Opširnije...
 
Arca - Germanistika party - 10.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. prosinca 2010. god. u 14:15

 

Ovog petka na Arci je sve gorilo od zabave, a večer nazvana „Germanistika party“ bila je posvećena studentima Filozofskog fakulteta. Na prvi pogled Arca je djelovala mirno, no pravi party se održavao na samome dnu broda gdje je ekipa neprestano plesala i skakala. Za sve one koji misle da studenti Filozofskog fakulteta nisu „cool“, mogli su se ovog petka uvjeriti kako su oni ipak iznad toga i prava zabava sa njima je garantirana!


Opširnije...
 
Nina 2 - 2 Hits Klupska večer - 04.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. prosinca 2010. god. u 15:29

 

Najbolji party u gradu bio je i ove subote u Klubu Nina 2 uz "2 Hits" klupsku večer. Vesela i raspoložena ekipa vrlo brzo je okupirala party brod i najbolja zabava u gradu je započela. Plesalo se, pilo, uživalo u odličnoj atmosferi u obje sale, gdje su atmosferu konstantno držali na vrhuncu dobro znani DJ dvojac, DJ Igor Relić u domaćem dijelu uz najbolje hrvatske pjesme i DJ Rango u house dijelu s vrućim house hitovima.


Opširnije...
 
Boa RI - Striptease night - 04.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. prosinca 2010. god. u 15:28

 

U subotu je u elitnom Clubu Boa Rijeka, uz Chiwe Deejay-a i najbolju glazbu, nastupio i specijalan gost, najbolji hrvatski striper Marcus. Ljepši spol preplavio je Bou ne bi li iz prve ruke vidjeli stripera koji se pojavljuje i u video spotovima Colonie i Maje Šuput. Atmosfera je bila vruća, skoro pa prevruće za cure slabijeg srca.


Opširnije...
 
Capitano - Aleksandar Olujić - 04.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. prosinca 2010. god. u 15:28

 

U subotu je Capitano bar zapalio jedinstveni Aleksandar Olujić koji je za sve prisutne izveo odličan live performance harmonica vs house. Atmosferu se ne treba posebno opisivati riječima jer na slikama se sve jasno vidi. Jednom riječju to morate uživo čuti taj sklad melodija i harmonike, koji se širio cijelim prostorom Capitana i podigao cijelu ekipu na noge.


Opširnije...
 

   Stranica 487 od 504

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.