Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina 2 - Beba Rock Koncert - 15.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. siječnja 2011. god. u 15:07

 

Na prepunom brodu Nina 2 subotnja večer započela je humanitarnim koncertom pod nazivom "Beba Rock Koncert". S početkom u 20 sati, mnogobrojna ekipa uživala je u svirci uživo mnogih izvođača koji su nastupali na ovom humanitarnom spektaklu: Effatha, Kristina, Čedo Antolić, Ben Hur, Ruiz i Zakon neba. Pjevalo se i plesalo uz odličnu svirku sve do kraja koncerta koji je bio u 24 sata, a nakon toga započela je već dobro znana klupska večer.


Opširnije...
 
Boa RI - DJ Rene Russo - 15.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. siječnja 2011. god. u 14:25

 

U subotu je elitni klub Club Boa Rijeka imao ekskluzivno gostovanje zagrebačkog DJ Rene Russo. Legenda zagrebačke klupske scene, nastupao je sa velikim brojem stranih i domaćih DJ-a u svojoj dugogodišnjoj karijeri, a trenutno je resident kultnog zagrebačkog "Gallery" kluba. Plesalo se i uživalo čitave noći, atmosfera je bila na samom vrhuncu cijelo vrijeme.


Opširnije...
 
Capitano - Collegium After Ski Party - 14.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. siječnja 2011. god. u 13:38

 

Ovog petka se u Capitano baru u Rijeci održao veliki Collegium After Ski Party, koji je ponovo okupio svu ekipu koja je provela nezaboravne snježne dane u Francuskoj. Plesalo se, pilo, uživalo i prisjećalo ludih i nezaboravnih noći provedenih na snijegu. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu, a party je trajao do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Auto centar Rijeka - Otvorenje - 11.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 11. siječnja 2011. god. u 23:37

 

U utorak 11. siječnja, tvrtka Auto centar Rijeka svečanim je domjenkom obilježila otvaranje svog novog auto centra za vozila marke Fiat, Alfa Romeo i Lancia. Govorima dobrodošlice sve uzvanike pozdravili su ponosni vlasnici centra koji su najavili da će po popularnim cijenama i stalnim akcijama pridobiti što je moguće više kupaca ovih elegantnih talijanskih automobila.


Opširnije...
 
Nina 2 - Mixing Clubbing Night - 08.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. siječnja 2011. god. u 04:42

 

Klub Nina 2 kao dobro poznati sinonim za dobru zabavu i odličan provod u gradu Rijeci u subotu je imao na rasporedu subotnju Mixing Clubbing Night. Bila je to klupska večer, prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. Domaći hitovi, Strani house, Latino, R'n'b & Dance hitovi palili su i žarili čitavim brodom. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu najbolji dvojac, DJ Igor Relić i DJ Rango koji su vrteći najbolje hitove sve digli na noge.


Opširnije...
 

   Stranica 490 od 512

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.