Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Terminal - Parangal - 29.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. listopada 2010. god. u 03:11

 

Terminal Club je i ovaj petak standardno bio rezerviran za dobro poznatu večer pod nazivom Parangal u kojoj su glavnu ulogu imali popularni riječki dvojac Extra Robi & Prco. Od poznatih osoba naišli smo na simpatičnog Igora Štimca, kojemu je popularni dvojac otpjevao pjesmu Mladena Grdovića "Dalmatinac sam". Vesela ekipa plesala je uz pjesme cijelu noć.


Opširnije...
 
Nina 2 - Hot=Vruće - 23.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. listopada 2010. god. u 15:40

 

Hot=Vruće pravi su sinonimi kojim se može opisati atmosfera koja je vladala ove subote u Klubu Nina 2. Bila je to klupska večer, prava zabava koja je rasplesala veselu ekipu na cijelom brodu. U jednoj sali "pržio" je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najbolje hrvatske domaće glazbe. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu dobro poznati dvojac, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.


Opširnije...
 
Karolina - Coyote Party - 23.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. listopada 2010. god. u 14:18

 

Spetakularan tulum u gradu na Riječini održao se u subotu u Karolini Riječkoj. Vruće kaubojke osvojile su cijelu Karolinu, u kratkim minicama, šeširima zauzele su šank, dominirajući cijelim prostorom najavile su početak sexy Coyote Partya. Svojim plesom, perfomansom, zapalile su sve i podigle atmosferu na sam vrhunac.


Opširnije...
 
Boa RI - Djevojačka večer Ivane Paris - 22.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. listopada 2010. god. u 15:43

 

U petak je u elitnom klubu Club Boa u samom centru grada Rijeke bilo vrlo veselo. Svoju djevojačku večer imala je Ivana Paris. U društvu svojih prijateljica, u ugodnom ambijentu, uz glazbu fantastičnog DJ Chiweta proslavili su Ivaninu djevojačku večer i uskoro uplovljavanje u bračnu luku. Jelena Urukalo, Hana Hadžiavdagić, Kristina Lumbar i mnogi drugi celebrity došli su na ovu posebnu noć. Pripremljena je bila i specijalna torta u obliku muškog spolovila sa kojom su se kasnije sve prijateljice počastile.


Opširnije...
 
Terminal - Parangal - 22.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 23. listopada 2010. god. u 14:03

 

Terminal Club je u petak imao večer pod nazivom Parangal u kojoj su glavnu ulogu imali popularni riječki dvojac Extra Robi & Prco. Iako je večer započela praznim Terminalom, kasnije se on polako počeo puniti. Vesela ekipa plesala je uz pjesme popularnog dvojca cijelu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 490 od 501

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.