Restaurant Opera Rijeka - Otvorenje - 19.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 20. srpnja 2019. god. u 09:47

opera1907191

 

U prekrasnom ambijentu i intimnoj atmosferi, jučer je svoja vrata otvorio novi riječki restaurant Opera! Vijest se vrlo brzo proširila gradom, te je navela mnoge da dođu "zaviriti" kakva se to drastična transformacija dogodila u bivšoj pizzeriji Delta kod riječkog kazališta. Opera nudi dosad neviđeni izbor jela u gradu, od raznih vrsta steakova i rebarca pripremana po posebnoj recepturi, zdravih krumpirića bez kapljice ulja, pa sve do maštovitog veganskog menija. Naravno, meni je popraćen i vrhunskom selekcijom kvalitetnih vina, pjenušaca i piva ali i slastica. U Operu su dobrodošli i najmlađi, koje u dječjem meniju čeka slatko iznenađenje!

 

Svečanom otvorenju prisustvovala je obitelj i najbliži prijatelji, a kao šlag na kraju Operi su došli dati podršku vrhunski glazbenici: jedan od najboljih glasova Hrvatske, Jacques Houdek sa svojom obitelji i menadžerom, kao i vrhunski violinist i profesor Antun Stašić s pratnjom.

 

Fotografije donose dijelić atmosfere, a mi jedva čekamo isprobati sve te delicije!

 

Tekst: Press
Fotografije: PartyHR

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.