Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Mocca - 4. godišnjica - Western party - 22.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. rujna 2012. god. u 17:42

 

Ove subote na Srdočima bilo je razloga za veselje, svoju 4. godišnjicu proslavio je Mocca bar! Zabava se održala u pravom stilu divljeg zapada uz promotivne cijene pića starih kauboja - Tequila i Jack Daniel's. Mocca je bila prepuna posjetitelja i vjernih obožavatelja ovoga kafića. Za glazbu su bili zaduženi DJ Mikey Mike i DJ Boky, a za pravu atmosferu divljeg zapada zaslužne  su  bile i Coyote girls. Mocca bar-u želimo još puuuno lijepih godišnjica!


Opširnije...
 
RiStudiofitness & Nubar - Opening party - 15.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. rujna 2012. god. u 19:04

 

Plesačica i koreografkinja Ivona Brnelić u subotu je pred mnogim uzvanicima i gostima svečano otvorila RiStudiofitness & Nubar. Za glazbeni program pobrinuo se Damir Kedžo, a plesne točke izvela je RiS plesna skupina. Među mnogobrojnim uzvanicima bili su dizajner Juraj Zigman, Edvin Liverić, Jasmin Mekich, Barbara Štrbac, estetski kirurg dr. Zambelli sa suprugom Sanjom, Maja Sulić, supruga poznatog rukometaša Renata Sulića, te mnogi drugi.


Opširnije...
 
Phanas Beach Bar - Otvorenje sezone - 08.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. lipnja 2012. god. u 13:20

 

U petak je na atraktivnoj plaži Spužvina u Kostreni Phanas Beach Bar otvorio novu ljetnu sezonu. Otvorenje je privuklo veliki broj gostiju koji su provod u centru grada odlučili zamijeniti sa onim pod vedrim nebom na atraktivnoj plaži. Zanosne hostese, sexy plesačice, litre hladne cuge i odlična glazba, bilo je dovoljno da se stvori odlična party atmosfera koja je trajala čitave noći.


Opširnije...
 
Pulse - Tamburaški sastav Milenij - 10.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. svibnja 2012. god. u 19:37


Zagrebački klub Pulse ponovno je oživio četvrtak. Tamburaški sastav Milenij iz tjedna u tjedan u ovaj klub privlači stotine gostiju željnih dobre zabave. Ovo četvrtka u klubu su se dobro zabavljali glazbenik Joško Čagalj Jole, manekenka Iris Rajčić s prijateljicama, nogometaši Nikola Pokrivač i Kristijan Ipša, ali i brojni drugi.


Opširnije...
 
Grobnik - Sexy Car Wash - 29.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. travnja 2012. god. u 18:48

 

U nedjelju u sklopu Street Racea na Grobniku održao se na radost svih posjetitelja vrući Sexy Car Wash. Atraktivne plesačiče rashlađivale su jedna drugu polijevajući se vodom i trljajući se spužvom prale su automobil zaštitarske kuće Klemm Security.


Opširnije...
 

   Stranica 41 od 43

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.