Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 FLY! bar - Trubači live - 09.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. srpnja 2010. god. u 10:24

 

U petak se u Fly! baru održalo službeno zatvaranje programa petkom ove sezone. Nemojte biti tužni, nova sezona počinje  ponovo za mjesec i nešto sitno dana uz spektakularno otvorenje nove sezone uz brojne goste, iznenađenja i nagrade.

Fly! bar su povodom zatvaranja sezone zapalili romski trubači. Zabava je bila vrhunska, ekipa je plesala podignutih ruku, a cure njihale bokovima. Trubači su i ovog puta dokazali da je uz njih najbolja zabava! Osim trubača, u Fly! baru kao i svaki vikend DJ Marko je puštao najbolje narodne hitove te tako zagrijao atmosferu za dolazak fenomenalnih trubača!


Opširnije...
 
FLY! bar - After work party & Grupa CONNECT - 08.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 09. srpnja 2010. god. u 16:44

 

Ovog četvrtka je Fly! bar nastavio sa novim konceptom After work party-a. Koncept kakav još nitko kod nas nije ponudio, a dobro je poznat u zapadnim zemljama kao što je Italija, gdje se nakon završetka radnog vremena okupljaju brojni mladi i poslovni ljudi.


Opširnije...
 
FLY! bar - Nedjelja 9kn - 04.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 05. srpnja 2010. god. u 21:28

 

Program koji od nedjelje do nedjelje dobiva na popularnosti i posjećenosti, ide dalje. U najboljim i najvećim narodnim ritmovima DJ MARKA, popraćenim mnogim iznenađenjima. Dio zabave se kao i do sada preselio ispred Fly-a, kako bi se smanjila gužva oko šanka i čekanje pića, otvoren je veliki šank na terasi kluba.


Opširnije...
 
FLY! bar - Seat party - 03.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. srpnja 2010. god. u 17:06

 

Fly! bar i Seat klub Hrvatska u subotu su organizirali oktanski party u društvu najljepših španjolskih vozila, nabrijanih Seata i clubbing atmosfere koju je zagrijavao DJ Dean. Seat klub Hrvatska osnovan je u prosincu 2005. godine kao neprofitna udruga građana s temeljnim ciljem okupljanja ljubitelja Seat vozila. Klub danas broji 50ak članova i oko 2000 članova online foruma.


Opširnije...
 
FLY! bar - Sado-Mazo party - 02.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 03. srpnja 2010. god. u 21:34

 

U petak je Fly! bar priredio pravi sexy užitak za svoje posjetitelje koji su doživjeli čisto zadovoljstvo kroz dugu sexy noooooć! Sado-Mazo party with Poppers :) presexi i prelijepe animatorice izvele su pravi erotski toples preformans... te zagrijale već uzavrelu atmosferu koja je svaki vikend u Fly! baru na vrhuncu!


Opširnije...
 

   Stranica 448 od 455

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.