40 ljepotica u borbi za svjetsku krunu Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 31. svibnja 2019. god. u 09:46

miss2506

 

Finale izbora Jaškapak Miss turizma svijeta Poreč 2019., održati će se sutra 1. lipnja s početkom u 21 h u polivalentnoj dvorani Žatika u Poreču pod  pokroviteljstvom grada Poreča i Turističke zajednice Poreč. Hrvatsku predstavlja Paula Srdarev iz Vodica koja se predstavlja se u večernjoj  haljini Ivane Jurić Design i nacionalnom kostimu Vesne Milković Etno Butik Mara.

 

Finalistice nose nacionalne kostime svojih zemalja te večernje haljine svojih dizajnera, a za njihovu ljepotu je zadužena Ziaja kozmetika, Label.m, Moroccanoil, Valera i team Ive Berišić.

 

U zabavnom show programu izbora nastupit će i najpoznatiji hrvatski estradni umjetnici:  Ana Rucner, Jacques Houdek, Roko Blažević, Alka Vujica, Sandi Cenov  dok je voditeljica programa Vlatka Pokos.

 

Četrdeset ljepotica iz cijelog svijeta u Hrvatskoj je boravilo petnaestak dana, a za to vrijeme putovale su Croatia busom po raznim hrvatskim gradovima i snimile brojne fotografije za društvene mreže. Izvrsna je to promocija za Hrvatsku kojoj predstoji uspješna turistička sezona.

 

Kome će lijepa  Kolumbijka Andrea Katherine Gutierrez predati krunu vidjeti ćemo sutra uživo preko Mreža TV, Istarske TV ali i putem livestream-a na YouTube kanalu.

 

Youtube link za direktno gledanje: https://www.youtube.com/watch?v=rQuFxc5bTtY

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.