Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Zagreb Fashion Destination predstavlja online revije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. studenog 2020. god. u 14:17

revija1711

 

Ovo je neobično vrijeme. Svaki dan predstavlja nove izazove i bez obzira koji posao je u pitanju, stvari su se zakomplicirale. Makar se većina ljudi osjeća nesigurno, a glavni razlog tome je upravo svakodnevna neizvjesnost, kreativci koji se kriju iza već svima dobro poznatog - Zagreb Fashion Destinationa, pripremili su projekt naziva ZFD 2020 ONLINE. Točnije, 17. studenog 2020. u 20 sati, na službenom Youtube kanalu ZFD-a, imat ćete priliku pogledati revije iz udobnosti vlastitog doma.


Opširnije...
 
Pronašli smo idealne kapute - DeLight Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. studenog 2020. god. u 14:04

delight1711201

 

Malo je reći da je ova, novonastala situacija ikome u poslovnom smislu donijela nešto pozitivno. Kada bi nam netko prije godinu dana rekao da ćemo se svi naći u poprilično nepredvidljivoj i ovako osjetljivoj situaciji, ne bismo povjerovali. Ne bismo mogli procesuirati da će na jedan određen period sve stati. Sve, čitav svijet. Ono što svakog pojedinca motivira u ovakvoj situaciji upravo je ljubav prema onome što radi, odnosno, ljubav prema onome što najbolje radi. Kad je riječ o modi, ona je uvijek prisutna, baš kao i godišnja doba. Sukladno s tim, mijenjamo svoje lagane ljetne haljinice za toplije komade odjeće, poput kaputa bez kojega ovih dana ne možemo zamisliti izlazak iz toplog doma.


Opširnije...
 
San svake moderne minimalistice - krije se u ovom nakitu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. studenog 2020. god. u 14:22

nakit0511201

 

Ne postoji godišnje doba rezervirano za nošenje nakita. Nakit je sveprisutan i postao je neizostavan modni dodatak kojega uvijek dočekamo raširenih ruku. Bilo da ga poklanjamo ili kupujemo sebi, o njemu pomno razmišljamo i nosimo ga s izrazitom pažnjom. Postoji nakit koji jednostavno nikada ne skidamo, uvijek je uz nas. Najčešće, jer ima posebno značenje, možda nas podsjeća na neku dragu uspomenu ili pak trenutak koji ćemo pamtiti zauvijek, a ponekad se odlučimo počastiti narukvicom ili ogrlicom onako iz vlastitog zadovoljstva jer nam se jednostavno sviđa.


Opširnije...
 
Nježne boje jeseni pretočene su u najljepše nijanse na kosi Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. listopada 2020. god. u 13:44

kosa3010201

 

„Kad bi se godina mogla smjestiti u sat, jesen bi bio sat čarolije“. izreka je američke pjesnikinje Victorije Erickson, s kojom bi se zasigurno mnogi složili. Naime, s razlogom se kaže da je jesen jedno od najljepših godišnjih doba. Majka priroda nam poklanja svoje čarobne nijanse i poseban ugođaj. Upravo tim divnim, jesenskim bojama, u ponešto suptilnijoj i elegantnijoj izvedbi, inspirirala su se dva poznata hrvatska frizerska salona; zagrebački „Davor Hair & Soul“ i splitski „Sananda“, oba Keune Haircosmetics ambasadori.


Opširnije...
 
Kolekcija nakita Juno koja nosi ime 'Kontra' oduševljava sve Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. listopada 2020. god. u 13:20

dujic3010201

 

Od najstarijih vremena, nakit se smatra oblikom osobnog ukrašavanja, ima moć biti vrlo posebna sitnica radi koje se osjećamo jedinstveno, a i nerijetko je nazivan i ženinim najboljim saveznikom. Nadalje riječ je o mnogima najdražem modnom dodatku koji često ima i posebnu sentimentalnu vrijednost.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.