Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Kolekcija vjenčanica by Marko Grubnić x Mia Couture Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. siječnja 2020. god. u 07:17

mia2001201

 

Vjenčanje je sigurno jedan od najvažnijih dana u životu dviju osoba koje se za taj korak odluče. Preferencije samog obreda, biranje dvorane ili mjesta na kojem će se održati ceremonija i zabava, glazba, cvijeće, sve su to detalji koje jedno vjenčanje čine posebnim. No, bez obzira na sve te slatke muke, u prvom planu je, sviđalo se to mladoženji ili ne, upravo vjenčanica. Mnoge dame danas, žele nešto drugačije, imaju svoju jasnu viziju te upravo kroz vjenčanicu, koja je definitivno više od haljine, žele zablistati i izgledati besprijekorno.


Opširnije...
 
Kreće potraga! Hrvatice, prijavite se! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 16. siječnja 2020. god. u 10:34

miss1501

 

Iza Izbora za Miss je 28 godina tradicije, iskustva i napretka, 28 djevojaka koje su imale čast predstavljati Republiku Hrvatsku na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju u svijetu - Miss World. Djevojke su osim ljepote imale karakter i karizmu, ali i pokazale svijetu svoje kvalitete, običaje i kulturu koju nose u svojim srcima.  Njihov put nije bio lagan, puno su radile, ulagale i učile, ali i ostvarile.


Opširnije...
 
Crna gužvana eko-koža kao Lajtmotiv branda Link Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. siječnja 2020. god. u 10:41

links1401201

 

Povodom završetka izrade kolekcije jesen/zima 20/21, brand LINK lansirao je kampanju i look book koji prati kolekciju. 'Nova kolekcija je bazirana na crnoj gužvanoj eko-koži koja na neki način predstavlja sam početak branda LINK. Velika želja mi je bila vratiti izgled gužvane kože u kolekciju; ta tkanina mi je oduvijek bila upisana u DNK, osjetila sam da je vrijeme za come back.' - ističe dizajnerica Ogi Antunac te otkriva.


Opširnije...
 
Upoznajte DeLineu - uređaj uz koji vam ne treba Photoshop Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. prosinca 2019. god. u 13:05

delinea2012

 

Svima je poznato kako način života ima veliki učinak na izgled kože i tijela, stoga se veliki broj žena okreće zdravoj prehrani i aktivnostima upravo iz ljubavi prema svom tijelu, a na taj način o svojem tijelu brinu i naše Jelena Lešić i Mia Pojatina, koje su velike ljubiteljice zdravog načina života i same brige o svom tijelu koje ono zahtjeva, stoga svakako znaju što je sve potrebno poduzeti kako postigli cilj savršenog tijela.


Opširnije...
 
Rovinj okrunio Kraljicu Hrvatske - prelijepu Maju Lončarević Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. prosinca 2019. god. u 14:35

miss0912191

 

Rovinjski hotel Lone, sinoć je bio središte ljepote i to upravo zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji se održao uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja - krune Mediterana, kojega krasi i titula turističkog prvaka Hrvatske 2019. Čak 12 prekrasnih kandidatkinja iz raznih dijelova Lijepe Naše, predstavilo se u svom najboljem izdanju, pred mnogobrojnom publikom i stručnim žirijem.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 108

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.