Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Luna Valas u kampanji Gold Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 25. travnja 2019. god. u 10:38

luna2504191

 

Slavili su ga i obožavali ga, divili mu se i borili se za njega. Vječita je inspiracija umjetnicima, a kroz povijest su mu pridavali razna značenja. Ono je postojano i savršeno jer je sve u njemu u savršenoj ravnoteži, a zbog svojih jedinstvenih obilježja oduvijek je privlačilo pažnju čovjeka. Ovo je priča o zlatu, metalu za sva vremena, koje se našlo u glavnoj ulozi najnovije kampanje posebne baš kao i mjesto koje predstavlja - 585 Club najavljuje pravu zlatnu party groznicu u ljetnoj sezoni koja je pred nama, a u ulozi njihove heroine našla se Luna Valas.


Opširnije...
 
Aktivna Hrvatska: Sve generacije vježbale u Rovinju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 18. travnja 2019. god. u 11:37

rovinj1804

 

Mladi su budućnost Hrvatske. Koliko je važna njihova edukacija o zdravlju i redovnoj tjelesnoj aktivnosti velik dio Hrvatske još uvijek nije potpuno svjestan. S dva sata nastave tjelesnog, mlada Hrvatska nema prevelike nade u zdravu i aktivnu budućnost. Sportsko - edukativni projekt Aktivna Hrvatska upravo zato još jednom iz Rovinja, u kojem je održan zajednički trening s građanima i mladima te radionica Mentalnog treninga, apelira na sve strukture društva na povećanu brigu upravo za promicanje i poticanje mladih na veću brigu o vlastitom tijelu i zdravlju. Projekt koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar - Kitarović okupio je stotinu građana svih generacija koji su kraj radnog dana iskoristili za dodatnu edukaciju i vježbu pod vodstvom tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba. Održao se u sklopu projekta „Snaga djece u pokretu" koji ovih dana okuplja više od tri tisuće aktivnih mladih iz šire regije.


Opširnije...
 
Keune Haircosmetics lansirao nove boje za kosu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 16. travnja 2019. god. u 11:36

keune1604

 

Žene su oduvijek bile izvor vječne inspiracije, njihovu ljepotu opjevali su brojni pjesnici i pisci, tumačili stari filozofi, oslikali razni umjetnici, a upravo tom jedinstvenom, gotovo božanskom energijom inspirirala se i jedna od najpoznatijih svjetskih beauty kompanija Keune Haircosmetics pri stvaranju nove linije boja za kosu. Znakovitog naziva Live Your Divinity, što bi u prijevodu značilo živjeti svoju božanstvenost, nova Keune Limited Edition linija boja za kosu sadrži 4 bogate, snažne i sjajne nijanse.


Opširnije...
 
Slavljenička modna predstava dizajnerskog dvojca ELFS Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. travnja 2019. god. u 07:22

elfs1404191

 

Petnaestogodišnji stvaralački ciklus Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića sinoć je okrunjen na uistinu posebnoj modnoj predstavi u srcu Zagreba. Hrvatski institut za povijest otvorio je svoja vrata brojnim uzvanicima, a zvijezda večeri bio je ELFS - brand koji je obilježio i promijenio hrvatsku modnu scenu svojom vizijom i poslovnom strategijom, neiscrpnom inspiracijom i kreativnošću te revijama koje su oduvijek zabavljale, oduševljavale i pomicale granice. Moda je za ovaj dizajnerski dvojac životni put kojim ponosno koračaju, ona se mijenja, diše i razvija zajedno s njima, što pokazuje i najnovija kolekcija za proljeće i ljeto Chameleon, predstavljena na još jednoj uspješnoj reviji u samostalnoj produkciji.


Opširnije...
 
Emotivna revija 'Moja maturalna večer' šalje snažnu poruku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. travnja 2019. god. u 10:36

maturalna1204191

 

Snažne emocije i jedna posebna energija ostat će dugo u sjećanju maturantima koji su bili prave zvijezde revije „Moja maturalna večer" Zaklade „Hrvatska za djecu". Ta je večer svima nama u sjećanju. Bili smo razigrani i ponosni što iza sebe ostavljamo jedan dio života i kao odrasli ljudi krećemo u novi svijet. Sve ove emocije doživjeli smo kroz posebne mlade ljude iz cijele Hrvatske koji su ovog puta bili modeli.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 97

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.