Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Krie design ima novu kolekciju haljina Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. rujna 2020. god. u 13:05

krie0209201

 
Još uvijek uživamo u vrućem ljetnom vremenu, ali jesen je iza ugla. Zamijenit ćemo kupaće kostime s nešto više odjeće, ali nema potrebe za tugovanjem jer još imamo vremena za uživanje u privlačnim haljinama dok upijamo posljednje trenutke koje lijepo i toplo vrijeme nudi.


Opširnije...
 
Najefikasnije beauty rješenje za spas kose nakon ljeta Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. rujna 2020. god. u 12:21

beauty0209

 

Sutra je prvi dan rujna, mjeseca u kojem službeno započinje novo godišnje doba - šarmantna i prohladna jesen. Ležerni ljetni dani su iza nas, a s njima i sve one lijepe stvari u kojima smo uživali proteklih tjedana, poput lijenog izležavanja na plaži, brčkanja u moru i dugog ispijanja kava na nekim od najljepših terasa na Jadranu. Svi ti mali užici napunili su nam baterije za nadolazeću sezonu, međutim, također su i ostavili traga na našoj kosi.


Opširnije...
 
Pletenice su i ovog ljeta najstylish frizura Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. srpnja 2020. god. u 13:02

boho2707201

 

Srpanj je skoro pri kraju, što znači da se približavamo vrhuncu ljeta, kada se većina nalazi na zasluženom godišnjem odmoru. To je uglavnom vrijeme kada želimo biti bezbrižni, slobodni i nesputani, posebice kada je riječ o izgledu. Lagana, lanena odjeća i no make-up look idealna je ljetna kombinacija, koja nam pruža upravo taj divni, carefree osjećaj u vrelim danima. Kada je riječ o kosi, izbora je mnogo, od ležernih punđi preko visokog repa do pletenica.


Opširnije...
 
Nova resort kolekcija s potpisom Kristine Burje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 16. srpnja 2020. god. u 11:29

krie1607201

 

Sanjate godišnji odmor i odlazak na plažu koji traje do dugo u noć?! Zamišljate atraktivne kombinacije koje biste ponijeli sa sobom? A zapravo ni sami niste sigurni kada ćete i gdje biti ovog ljeta, budući da živimo u čudnim vremenima koja nam ne dozvoljavaju planiranja. No budite spremni, barem kada je odjevna kombinacija u pitanju. Dizajnerica Kristina Burja osmislila je Krie resort kolekciju koja vas neće iznevjeriti u bilo kojoj situaciji.


Opširnije...
 
Ivana Mišerić kao Modern Femme Fatale Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. srpnja 2020. god. u 09:16

miseric0807201

 

Nova kolekcija omiljenog domaćeg branda nakita Karat Jewelry prikazuje modernu Femme Fatale, koju utjelovljuje prelijepa Ivana Mišerić u divnoj ljetnoj kampanji. Dizajnerska kolekcija donosi moćan nakit sa stavom. Vječni klasik koji je must have trend za 2020.: statement ogrlice, naušnice ringove (u 15 različitih veličina) i narukvice. Riječ je o ručno rađenom nakitu, fine jewelry-u izrađenom od srebra finoće 925, koji se savršeno nosi baš uz sve; kako uz poslovno odijelo, traperice & t-shirt, tako i na plaži.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.