Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Keune magija stigla je u salon Magis Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 07. studenog 2018. god. u 13:56

magis0711181

 

Jedna od najpoznatijih beauty kompanija na svijetu, Keune Haircosmetics, donijela je dašak svoje magije u osječki frizerski salon Magis, gdje su demonstrirana 4 must have trenda za nadolazeću hladnu sezonu. 15 trenutno najvećih trendova u bojanju kose već su predstavljena u nekolicini gradova u Hrvatskoj, a jučer se šarmantna Keune beauty karavana vratila opet u Osijek.


Opširnije...
 
Kedma kao otkriće vječne mladosti Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. studenog 2018. god. u 14:42

kedma0611

 

Dolaze hladniji dani i vrijeme kada naša koža, htjeli mi to ili ne, zahtjeva veću hidratizaciju i brigu, makar nam se možda na prvu ne čini tako. Hladnoća isušuje kožu i bitno je da ju pravilno nahranimo i njegujemo jer će nam kasnije biti i više nego zahvalna. Preventivna njega odgovarajućim proizvodima, pola je posla, rekle bi mnoge žene koje i danas, s malo više godina, izgledaju zavidno. Ljudsko lice i općenito koža, koja je ujedno i najveći organ, nešto je što prvo uočavamo na drugome, a pogotovo kada je blistava i zdrava. Postoji li tajna savršene kože?


Opširnije...
 
Frizerski salon Fancy otkrio must have beauty trendove Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. studenog 2018. god. u 11:31

fancy0211181

 

Nakon predstavljanja u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, inspirativna kolor kampanja „Kosa kao remek djelo“, koju je Keune Haircosmetics osmislio u suradnji sa svojim frizerima i stručnjacima, nastavila se u Novoj Gradiški, u frizerskom salonu Fancy. Vlasnica salona Marija Gelenčir i njezin tim frizerki (Valentina Bušljeta, Romana Jurašinović i Saima Petričević) demonstrirale su na svojim modelima 4 iznimno chic i stylish nijanse za hladnu sezonu: Toasted Coconut, Cream Soda, Bronze Orange i Caramel Ombre.


Opširnije...
 
Retro naočale za nadolazeću sezonu koje ćete obožavati Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 12:51

naocale3110181

 

Dokaz da nošenje dioptrijskih naočala može biti savršen modni dodatak, a ne samo pomagalo, nova je kolekcija Borisa Banovića, koja svojim retro i urbanim štihom stvara savršenu sinergiju sa svakim licem. Okviri su se mogli isprobati u Book Caffe-u koji je okupio mnoge zainteresirane. U ugodnoj atmosferi uživali su mnogi, isprobavajući i tražeći svoj savršen par naočala.


Opširnije...
 
ZFD najpoželjnija je modna destinacija ove jeseni Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. listopada 2018. god. u 12:08

fashion3010181

 
Tvornica kulture Zagreb, mjesto je na kojem će se događati sva modna čarolija. Datumi revija su 7. i 8. studenog i rezervirani su za sve ljubitelje mode koji su željni nekih novih modnih priča. Tvornica Kulture i njezin nedavno obnovljeni interijer, savršeno se uklapaju u koncept ove nove modne priče.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 87

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.