Beauty Centar Royal kreirao kraljevske nijanse za kosu Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. listopada 2018. god. u 07:44

keune3010181

 

"Kosa je naš najljepši ukras" - izjava je s kojom bi se mnogi složili, a upravo nju imao je na umu Keune Haircosmetics, jedna od najpoznatijih beauty kompanija na svijetu, pri osmišljavanju svoje nove nacionalne kolor kampanje naziva „Kosa kao remek djelo“. Vodeći se filozofijom kako su frizeri umjetnici, koji stvaraju svoju umjetnost pomoću platna, odnosno kosa svojih klijentica, Keune je napravio svojevrsnu beauty bibliju za jesen / zimu 2018.2019., koja objedinjuje 15 trenutno najvećih svjetskih hair trendova.

 

Dosad je kampanja prikazana u 4 najveća hrvatska grada, Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, a proteklog vikenda mini Keune turneja ponovno se vratila u metropolu, gdje je u Beauty Centru Royal, kako i priliči imenu, na kraljevski način prikazano čak 6 must have trendova za kosu za hladne dane.  

 

Buttery Blonde, Snow White Blonde, Bronze Orange, Cold Brew, Cotton Candy Pink i Caramel Ombre, osim što neodoljivo evociraju na najfiniju hranu, nazivi su Keune trendova, koje je vlasnik Royala Ivan Skender, kreirao zajedno sa svojim frizerima. Zagrebačka IT cura i trendsetterica Nina Mia Čikeš poznata je po svom nepogrešivom osjećaju za stil, u koji se sjajno uklopila njezina nova boja kose - Buttery Blonde - predivna topla nijansa, koju odlikuju lagani prijelazi iz tamnijeg u svijetlo. Platinasto plava nijansa naziva Snow White Blonde pun je pak pogodak za mladu Ellu Dvornik, kojoj je ova boja lijepo istaknula lice i stavila ga u prvi plan. Ledeno plava boja, poput prave kontrastne snjeguljice, trend je koji ce zasigurno zaživjeti na mnogim ljubiteljicama odvažnih beauty look-ova. Ljubiteljica vintage i retro stila, Ivana Benko (Greta Gardner), odabrala je zanimljivu nijansu naziva Bronze Orange. Kombinacija crvene, brončane i narančaste boje, suptilnim nijansiranjem majstorski je pretočena u trendy nijansu, kao stvorena za ovu ljupku pin-up djevojku. Cold Brew još je jedna divna jesenska nijansa, nazvana po boji pića koje se proizvodi na sobnoj ili nižim temperaturama, poput kave ili čaja, a pripala je mladoj Anamariji Butković. Dobiva se izmjenjivanjem hladnih i toplih nijansi smeđe boje tehnikom balayage-a, a osobito je zanimljiva radi svog bogatog, multidimenzionalnog efekta postignutim pravilnim nijansiranjem palete smeđe boje. Najnježniju nijansu, Cotton Candy Pink, izabrala je Tea Lugar. Meka poput šećerne vune, pastelna, svijetlo ružičasta boja kose predivno je osvježila njezin izgled i prvi plan istaknula svijetloplave oči. No, da Keune hair trendovi nisu rezervirani samo za žene, dokaz je Horvat Čagalj, poznati influencer, koji se odvažio i isprobao Caramel Ombre, toplu nijansu karamele koja se postepeno mijenja od korijena, pa sve do vrhova.

 

Na večernjem party-ju bila su nazočna i poznata lica, poput modne dizajnerice Nine Sew, koji su se pridružili prijateljima, partnerima i klijentima Beauty Centra Royal. Ostalo je još nekoliko gradova na ovoj inspirativnoj mini beauty turneji, s novim must have trendovima sezone.

 

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Zibar

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.