Čarobni serum je tajna njihove bezvremenske ljepote Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. svibnja 2019. god. u 12:52

eternity0305191

 

Na hrvatsko tržište je stigao novi visoko hidratizirajući hijarulonski serum doktorice Vivian Jurković. Ovaj ekstra hidratizirajući kozmetički buster sa visokom koncentracijom hijaluronske kiseline specijalno je studiran kako bi osigurao optimalni stupanj hidratacije kože lica vrata i dekoltea koji će omogućiti koži da bude punija i rezistentnija na vanjske utjecaje. Prve su ga isprobale Daniela Gračan, Ema Gračan, Ivana Delač i Nikolina Miletić Minovska koje su oduševljene strukturom i učinkovitošću seruma koji je u Hrvatskoj dostupan i online.

 

"Hijaluronska kiselina je vrlo važna molekula prisutna u strukturi kože. Ako dolazi do smanjenje njene količine koža proporcijonalno stari. Funkcija joj je održavati optimalnu hidrataciju i elastičnost kože, a povećanjem njene koncentracije dolazi do stvaranja novog kolagena", objašnjava doktorica Jurković. "Ovaj serum vaš je saveznik u ljepoti, u pravom smislu riječi, pomaže licu da održi sjaj, sviježinu, toničnost i kompaknost", ističe dr. Vivian.

 

Tekst: Press
Fotografije: Danijel Galić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.