Glasujte za Miss fotogeničnosti Miss Universe 2018! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. travnja 2018. god. u 19:04

miss2003181

 

Hrvatska će za desetak dana dobiti svoju 22. Miss Universe Hrvatske! Pobjednica osvaja krunu i nagrade u vrijednosti oko dvjesto tisuća kuna! U glamuroznom finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2018. za titulu najljepše bori se devetnaest djevojaka iz cijele Hrvatske. Koja će postati novom najljepšom Hrvaticom i okruniti se krunom zlatarne Dodić iz ruku još uvijek aktualne missice Shanaelle Petty saznati ćemo u direktnom prijenosu na nacionalnoj televiziji.

 

Mandat i titula donose prestiž, pobjednici se otvaraju brojna vrata u svijet modelinga i showbusinessa,  no dobiva i vrijedne poklone. Između svih ostalih nagrada, čija je sveukupna vrijednost oko dvjesto tisuća kuna, ističe se stipendija na fakultetu ZŠEM. Devetnaest finalistica odradilo je u ožujku pripreme u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb i Sheraton Dubrovnik Riviera, gdje su napravljene službene fotografije ispred objektiva Same Mervara. Za šminku su bili zaduženi makeup majstori i vrhunska kozmetika Estee Lauder i dok su za frizure zaduženi bili stilisti New Moment Hair & Makeup Design iz Dubrovnika koristeći Schwarzkopf Professional proizvode za njegu kose.

 

Finalistice će dan prije samog finala imati obavezno preliminarno natjecanje koje uključuje intervju sa žirijem te predstavljanje u kupaćim kostimima. Najuspješnijih deset ljepotica biti će prozvano na pozornici spektakularnog finala u Top10 i one će se boriti za titulu najljepše predstavljajući se u dnevnim kombinacijama KiK Textilien, kupaćim kostimima Pletix, elegantnim večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill uz cipele svjetski poznatog dizajnera Gimmia Baldininia.

 

Top 5 imati će priliku odgovarati na pitanja žirija, a samo jedna od njih dobiti će čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2018. krajem godine.

 

U glazbenom dijelu programa nastupiti će Jacques Houdek i Goran Karan, dok će program Maria Sedmaka voditi Miss Universe Hrvatske 2005., Jelena Glišić.


Na službenoj Facebook stranici izbora https://www.facebook.com/MissUniverseCroatia/ počelo je glasovanje za Miss fotogeničnosti koju odabiru čitatelji i fanovi izbora. Pravila su jednostavna: fanovi i svi zainteresirani prvo trebaju lajkati Facebook stranicu Miss Universe Hrvatske i nakon toga fotografiju djevojke za koju smatraju da bi trebala biti ovogodišnja Miss fotogeničnosti. Ove godine po prvi puta fanovi mogu glasovati i na službenoj Instagram stranici Miss Universe Hrvatske uz ista pravila: fanovi prvo trebaju lajkati Instagram stranicu @missuniversecroatiaorg i nakon toga fotografiju djevojke koja je njihov favorit. Glasovi na Facebook i Instagram stranici će se zbrojiti, a ime pobjednice biti će objavljeno za vrijeme izravnog prijenosa izbora na Hrvatskoj televiziji, a rezultati glasovanja nemaju nikakav utjecaj na glasove žirija i odabir pobjednice te njenih pratilja.


Za najljepšu fotografiju možete glasovati sve do finala izbora koji će se održati 21.travnja u Zagrebu u studiju Anton Marti uz izravan prijenos na Hrvatskoj televiziji od 20 sati.

 

Glasovati možete putem slijedećeg linka:

 

https://www.facebook.com/pg/MissUniverseCroatia/photos/?tab=album&album_id=1821160404573074
 
FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2018.:

 

DIJANA BALOG, 26, Nedelišće

MARTINA MITAR, 19, Trogir

MATEA MAROJEVIĆ, 24, Rijeka

LAURA PENDE, 22, Rab

DANIJELA GALEKOVIĆ, 23, Zagreb

IVONA KNAUS, 20, Kaštel Lukšić

PETRA TUNJIĆ, 22, Zagreb

MONIKA FADIGA, 19, Jastrebarsko

MIA POJATINA, 22, Nova Gradiška

IRIS VOLF, 24, Zagreb

SARA IVAŠTINOVIĆ, 18, Županja

MARISABEL MAJIĆ, 21, Zagreb

EDITA MARENIĆ, 25, Zabok

ANASTAZIA ROŠČIĆ, 22, Split

ESTHER MARTELANZ, 19, Opatija

SILVANA DOŠEN, 26, Split

SUZANA BLAŽANOVĆ, 21, Tenja

PETRA ČAPALIJA, 21, Solin

ZLATA STEFANOVA, 24, Rijeka


NAGRADE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2018:

 

Stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM), u vrijednosti do 20.000 Eura

Cipele BALDININI
Kontrola vida i briga o zdravlju očiju u KLINICI SVJETLOST
Unikatna zlatna ogrlica „Miss Universe" ZLATARNE DODIĆ
Poklon bon BTC-a u vrijednosti 1.200,00 Eura
Torbica LANCEL
FESTINA sat, poklon HETA GROUP d.o.o.
Učenje engleskog jezika u jezičnom centru BERLITZ
Poklon bon PLETIXA u vrijednosti 2.500,00 kuna
Modna kuća SHERRI HILL omogućuje posudbu cocktail i večernjih haljina za posebna događanja u godini mandata
Vikend za dvoje u MARINI FRAPA u godini mandata
SAMSONITE kofer
Poklon paket SCHWARZKOPF PROFESSIONAL proizvoda za njegu kose
Poklon paket dekorativne kozmetike ESTEE LAUDER
Poklon bon KiK TEXTILIEN u vrijednosti 1.000,00 kuna
Njega kose u HAIRVETICA za trajanja mandata

 

Tekst: Press
Fotografije: PR Miss Universe Hrvatske

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.