Paula Tandara postala je nova Kraljica Hrvatske! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 06. prosinca 2017. god. u 18:12

miss0612171

 

Titulu prve princeze osvojila je Margarita Veža, dok je titula druge princeze pripala Antoniji Gržinčić. Na ovogodišnjem izboru za Kraljicu Hrvatske 2017. u Rovinju okrunjena je egzotična Paula Tandara, koja je svojom ljepotom, šarmom i osobnošću očarala žiri, ali i mnogobrojne posjetitelje. Među stručnim žirijem bila je i prelijepa Danijela Gračan, jedina Kraljica Hrvatske koja se okitila i svjetskom titulom Kraljice svijeta, 1989. godine, a među brojnima okupljenima bila je i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, sa suprugom Borisom Rogoznicom. U luksuznom rovinjskom hotelu Lone, pod visokim pokroviteljstvom grada Rovinja, čak 14 ljepotica iz svih dijelova Hrvatske natjecalo se za prestižnu krunu godine, a uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu prve princeze osvojila je Margarita Veža, titula druge princeze pripala je Antoniji Gržinčić, za kraljicu osobnosti izabrana je Patricia Botić, za kraljicu medija Kaori Maienti, dok se titulom kraljice fotogeničnosti okitila Lauren Cooper.

 

U raskošnoj dvorani hotela Lone, koja je bila dupkom ispunjena, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: casual s prelijepim i raskošnim krznenim kaputima, kupaćim kostimima i u svečanom izdanju, za koje se pobrinuo svjetski poznati brend Sherri Hill.

 

Kroz večer glamura i ljepote posjetitelje su vodili sjajni voditeljski duo Mario Sedmak i Uršula Tolj, a kroz glazbeni program popularni pjevač, skladatelj i kantautor Boris Novković te mlada pjevačica u usponu, Mia Dimšić. Uz glazbene točke, svoje plesne vještine pokazala je višestruko nagrađivana plesna skupina Megablast. Posjetitelji su također imali prilike uživati  u vinu i pjenušcu ''Kraljica Hrvatske'', posebnim etiketama koje je samo za ovu prigodu proizvela najpoznatija vinarija u Hrvatskoj ''Iločki podrum''.

 

Sve djevojke koje se nisu prijavile na ovaj prestižni izbor ljepote, novu priliku imat će već sljedeće godine, kada će se tradicionalno održati izbor Kraljica Hrvatske za 2018. godinu.

 

Tekst: Press
Fotografije: Josip Čekada

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.