Kraljica Hrvatske: Ljepotice okupirale Rovinj Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. studenog 2018. god. u 14:23

kraljica2211181

 

Rovinjski hotel Lone bit će središte ljepote 5. prosinca 2018., zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji će se ondje održati uz veliku podršku turističke zajednice grada Rovinja. Kraljica Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najpoznatija i najnagrađivanija  domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme ovogodišnjeg kraljevskog vjenčanja.

 

Čak 12 prekrasnih kandidatkinja iz raznih krajeva Hrvatske, predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te mnogobrojnom publikom koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo, ali i pred malim ekranima, koji će u cijelosti pratiti i izravno prenositi ovaj veličanstven događaj na drugom programu HRTa u 19:45 sati.

 

Publici će se djevojke predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Sherri Hill, potom u raskošnim vjenčanicama salona Biba iz Pule i Rijeke te u kupaćim kostimima domaćeg brenda Rivage Line. Za blistav izgled kandidatkinja pobrinula se Esensa Mediterana sa svojom vrhunskom prirodnom kozmetikom.

 

Kroz svečanost će nas voditi lijepi i zabavni Mario Sedmak i Mirna Maras, a u zabavnom djelu izbora nastupit će najpoznatija hrvatska dance grupa Colonia i poznati pjevač i skladatelj Neno Belan. Pored pjevačkih točaka svojim plesnim vještinama zaplesat će odlična plesna skupina Megablast.

 

Pridružite se ovoj svečanoj manifestaciji, podržite festival ljepote, talenta i zabave te rezervirajte datum 5. prosinca za Kraljicu Hrvatske i za vrhunsku zabavu koju će organizatori pripremiti nakon proglašenja pobjednice.

 

Ukoliko želite sudjelovati u izboru Kraljice Medija glasati možete za svog favorita na službenoj web stranici:

www.kraljica-hrvatske.hr/kraljica-medija-2018.

 

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Tekst: Press
Fotografija: Josip Čekada

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.