Mia Pojatina uživa na Tajlandu! Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. prosinca 2018. god. u 14:44

miss1412181

 

Iako je samo nekoliko dana ostalo do finalnog izbora Miss Universe 2018. naša predstavnica ne pokazuje znakove treme. Dapače, uživa sa devedeset predstavnica iz cijelog svijeta obilazeći lokacije divnog Tajlanda. Dojmove s izbora podijelila je s nama: "Prvih nekoliko dana nakon registracije i fittinga putovali smo Tajlandom pa smo tako posjetili i otočje Krabi. Snimali smo na lokacijama hramova, muzeja i palača u svrhu promocije Tajlanda te kako bismo bolje upoznale zemlju domaćina svjetskog izbora", priča Mia.

 

Iako se preko devedeset ljepotica bori za krunu Miss Universe 2018. Mia ističe kako se među natjecateljicama ne osjeti konkurentska atmosfera. "Družim se sa svima, među nama nema napetosti jer možda još nismo svjesne da nam se približava finale. Čak su nas i pohvalili nekoliko puta da smo sjajna grupa."

 

Na svjetskim izborima ljepote dominiraju djevojke iz Latinske Amerike i često upravo one kući nose krunu. Svoje dojmove koliko se zapravo razlikuju ljepotice iz Europe od Latina ispričala nam je naša Miss: "Djevojke su znatno različite što zbog svog izgleda što zbog ponašanja. Latine su glasne, uvijek su vedre, ističu se. U njihovim zemljama je izbor puno popularniji, imaju brojne fanove diljem svijeta. Europljanke su povučene, samozatajne, a to je vjerojatno i posljedica toga što Latine imaju veću podršku publike."

 

Glamurozno finale održati će se u Bangkoku u nedjelju 16. prosinca, a missice su već odradile preliminarni intervju sa članovima žirija te prednatjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama. Na preliminarnom natjecanju, na kojem žiri odlučuje o TOP 20 finalistica, Mia je blistala u elegantnoj haljini Sherri Hill i cipelama Baldinini.

 

Nakon preliminarnog natjecanja u finalu će biti odabrano po 5 predstavnica iz Europe, pet iz Afrike/Azije, pet sa američkog kontinenta i još pet najuspješnijih neovisno o kontinentu s kojeg dolaze.

 

Proteklih četrnaest dana gustog rasporeda priprema i raznih snimanja obilježila je humanitarna aukcija nacionalnih poklona, gdje je Mia donirala tradicionalne konavoske naušnice "Verižice" izrađene u Zlatarni Dodić te show u nacionalnim kostimima. Haljina Zlatna dolina kojeg je dizajnirala Ljiljana Šoch iz Nove Gradiške inspiriran je Slavonijom.

 

Mia je ponešto o sebi rekla i u kratkoj video razglednici https://youtu.be/6jg_vK9yVQY, a hoće li se uspjeti plasirati u Top 20 saznati ćemo već u nedjelju.


Tekst / Fotografija: PR / Direkcija Miss Universe Hrvatske

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.