Modna poslastica: svi iščekuju 11. Riječke stepenice Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 25. srpnja 2017. god. u 16:14

stepenice2507

 

11. Riječke stepenice, jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj održati će se u petak 25. kolovoza 2017. na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci. Ovo atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom koju s nestrpljenjem iščekuje publika, ali i dizajneri.

 

Mnogobrojni brandovi na ovoj modnoj manifestaciji predstavljaju svoje kolekcije haljina, odijela te modnih dodataka i to preko deset godina za redom, a "modne stepenice" postale su prepoznatljiva turistička atrakcija pred kraj ljeta.

 

"Ove će godine publika zasigurno uživati u pravoj modnoj rapsodiji gledajući petnaestak modnih revija u jedinstvenom ambijentu u centru grada u programu koji će trajati sat i pol. To je apsolutno najveći broj revija koji se u Hrvatskoj održava unutar samo jedne modne večeri uz cjelovite kolekcije za jesen/zimu", ističe direktorica projekta Ivana Delač Đolo.

 

Stoga i ne čudi što su Riječke stepenice najomiljenije modno okupljalište zaljubljenika u trendove već puno desetljeće i pravo mjesto koje dizajneri i modne kuće biraju za predstavljanje svoje odjeće.

 

Ulaz na revije je slobodan.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.