World Top Model Croatia 2018. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 13. lipnja 2018. god. u 08:33

model1306181

 

Natjecateljice za World Top Model Croatia 2018. stigle su u Korčulu luksuznim autobusom pod budnim okom predstavnice agencije Croatia Bus Ilijane Jerković i smjestile se u ekskluzivnom resortu Port 9, biseru u bogatoj ponudi poznate turističke kuće HTP Korčula.

 

Talia Model, Midiken, Loreena, Tijara Model i..., agencije su koje su poslale svoje predstavnice sa željom da baš njihova manekenka ponese titulu i dobije prigodu predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru.

 

Slovenski fotograf Gregor Podvinski savršeno je odradio prvo snimanje lijepih manekenki, za zanimljiv minimalistički makeup pobrinula se Amadea Krajnović, za kosu tim Montibello, a za njegu tijela Ivana Škender iz Instituta Dharma.

 

Tijekom priprema će hrvatske natjecateljice zajedno s gošćama iz regije posjetiti niz zanimljivih događanja, a prva od njih su izložba Charlesa Billicha i projekcija dokumentarnog filma "Gnothi Seauton" autora Brune Kovačevića u sklopu Marco Polo Art Festivala kojeg već treću godinu zaredom organizira producent Igor Prižmić.

 

Djevojke su se razveselile i susretu s kraljem latino glazbe Davorom Radolfijem, te rado pozirale u predivnom ambijentu resorta Port 9.

 

Sve novosti o pripremama i samoj završnici izbora možete pratiti na: https://www.facebook.com/WorldTopModelCroatia/

 

Tekst: Press
Fotografije: Gregor Podvinski

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.