Ovo su atraktivne Hrvatske odbojkašice Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 29. svibnja 2019. god. u 12:48

odbojka2905191

 
Hrvatske odbojkaške reprezentativke blistaju u novom modnom editorijalu kojeg su snimile uoči početka Europske zlatne lige i Final Foura. Šest reprezentativki prepustilo se u ruke stručnjaka, a rezultat je izvrstan. Iako su često na raznim snimanjima, kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabirs kaže da je ovo bilo jedno od najljepših: „Uživale smo u svakom trenutku. Puno pažnje posvećujemo sebi i vlastitom stilu pa je ovo bilo jedno iskustvo koje će nam zasigurno biti od koristi. Ovo je uvod u naše aktivnosti i najbolji poziv navijačima da nas bodre na utakmicama u Areni Varaždin!"

 

Fotograf Filip Popović imao je zadatak prenijeti pozitivnu emociju naših djevojaka ispred kojih su tjedni napornih treninga i rada.  Svaka od njih zrači osobnošću i veseljem. Jedna od upravo najveselijih na snimanju je bila Rene Sain koja je vezana za svoj rodni grad Poreč za koji kaže: „To je moj omiljeni i naljepši grad u Hrvatskoj, moj dom i tamo se nalaze svi meni dragi ljudi, obitelj, dečko, prijatelji, rodbina. Uživam uz more i nigdje mi nije ljepše nego u mom Poreču!"

 

Ovo ljetno snimanje uvod je u višemjesečne aktivnosti hravstke odbojkaške reprezentacije. U njemu je uživala i Zagrepčanka Nikolina Božičević koja se upravo vratila iz Budimpešte u kojoj je osvojila naslov prvakinja Mađarske. Njena sugrađanka Lucija Mlinar odijevanju i modnom izričaju posvećuje puno pažnje: "U slobodno vrijeme od odbojke uživam se posvetiti sebi i uređivanju. Svoj stil bih opisala pomalo otkačenim i udobnim. Volim pratiti svjetske trendove. Najdraži modni odjevni predmet mi je dobra kožna jakna, a haljine jednostavno obožavam!"

 

Slobodne trenutke ove vrhunske sportašice vole iskoristiti i za druženja s prijateljima. Osječanka Beta Dumančić kaže: „Iako mi je Zadar vrlo zanimljiv grad, volim svoj Osijek i druženja s obitelji i prijateljima!"

 

Odbojkašicu Vedranu Jakšetić i njene suigračice za ovo posebno snimanje uredili su vizažistica Mirta Pejić te frizer Danijel Palšć. Zadatak je bio istaknuti ljepote naših odbojkašica zadržavajući njihovu osobnost i prepoznatljivost.

 

Hrvatska odbojka ispisuje nove stranice svoje povijesti. Bliže se utakmice grupne faze Europske zlatne lige za seniorke koje će se igrati u varaždinskoj Areni, od 29. svibnja do 15. lipnja. U istoj će se dvorani 21. i 22. lipnja igrati Final Four Europske zlatne lige što znači da će se tijekom lipnja u Hrvatskoj okupiti neke od najboljih europskih odbojkaških nacionalnih vrsta. Hrvatske reprezentativke grupnu fazu domaćih utakmica otvaraju s Mađarskom večeras, nastavljaju s Austrijom 1. lipnja i završavaju s Francuskom 15. lipnja.

 

Tekst: Press
Fotografije: Filip Popović

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.