Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Budite u vrhunskoj tjelesnoj formi uz Atkins Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. siječnja 2015. god. u 18:02

 

Siječanj, najdeblji i najdepresivniji mjesec u godini, idealno je vrijeme za promjene i veću brigu o vlastitom tijelu. Najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavila je jedinstvene proizvode Atkins, kao nadopunu svakodnevnoj prehrani. Na zanimljivom predstavljanju u fitness centru XXL u Zagrebu, tri su pobjednice Kozmo natječaja “Novogodišnja odluka uz Atkins” započele svoj tromjesečni trening, nakon kojeg bi trebale biti u idealnoj tjelesnoj formi.


Opširnije...
 
Hrvatska sjedenjem postaje bolesna! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. siječnja 2015. god. u 20:25

 

Hrvatska postaje sjedilačka nacija, opasan svjetski trend zahvatio je i našu zemlju. Stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu upozoravaju kako nema opravdanja niti odgode hitne promjene navika koje nam mogu poboljšati zdravstveni status i život učiniti zdravijim. Nakon blagdana većina nas je dobila koju kilu više. Jelo se i pilo izvan svakodnevnih navika, pa je sada pravo vrijeme za promjenu.


Opširnije...
 
Sve je spremno za Model godine 2015! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. siječnja 2015. god. u 20:21

 

Petu godinu za redom, strukovni izbor „Model godine“ će se održati u ponedjeljak 26. siječnja u Green Goldu u Zagrebu s početkom u 19,30 sati. Sudjeluje ukupno 24 kandidata a biraju se modeli u tri kategorije, ženski i muški model godine te fotomodel godine. U žiriju, osim predstavnika medija i pokrovitelja, će biti i titulirane hrvatske ljepotice: aktualna Kraljica Hrvatske - Ivana Gugić, bivša Kraljica Hrvatske i sedma najljepša djevojka na svjetskom izboru Miss Exclusive of the World - Kristina Bralo, prošlogodišnja pobjednica u kategoriji ženski model godine - Marina Raguž, hrvatska predstavnica na svjetskom izboru WORLD TOP MODEL - Sandra Šerbec, Miss turizma Hrvatske - Jelena Katarina Kapa te prošlogodišnja pobjednica u kategoriji fotomodel godine - Ana Batarelo.


Opširnije...
 
Brazilski top model zaštitno lice branda Galileo Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. siječnja 2015. god. u 18:59

galileo1401151

 

Brazilski top model Pedro Soltz novo je zaštitno lice hrvatskog modnog branda Galileo. Nove kampanje, koju je snimio naš fotograf s pariškom adresom Šime Eškinja, ne bi se posramili ni svjetski brandovi, a Galileu daje novu svježinu i snagu. Kolekcija je progresivna i moderna, te predstavlja suvremenog muškarca.


Opširnije...
 
Vaterpolisti najavljuju vruću 2015. godinu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. siječnja 2015. god. u 16:44

vaterpolisti2212141

 

Hladnoću i prve dane nove 2015. godine zagrijat će nova foto kampanja zgodnih hrvatskih vaterpolskih reprezentativaca. Drugu godinu zaredom, aktualni olimpijski pobjednici, na pola puta do Ria 2016., najavljuju bogatu sportsku sezonu i velike želje u novoj godini. Snimanje novog, atraktivnog kalendara za neke je bila uhodana rutina, dok je pak drugima ovo bilo nešto sasvim novo.


Opširnije...
 

   Stranica 96 od 103

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.