Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Hrvatska Dr. Stribor kozmetika za zdravije sutra Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. lipnja 2014. god. u 08:38

 

Tajna lijepe kože od sada se krije u Dr. Stribor kozmetici! Nova linija učinkovitih proizvoda za njegu kože koju je osmislio najpoznatiji hrvatski fitoaromaterapeut Stribor Marković u suradnji s Ljekarnama Zagrebačke županije, predstavljena je u prekrasnom ambijentu hotela Westin. Dugo iščekivanu liniju proizvoda među prvima su isprobali su Tihana Harapin Zalepugin, TV voditeljica Lana Pavić, poduzetnica Iris Androšević ali i doktor i modni znalac Nenad Korkut. 


Opširnije...
 
Danijela Martinović zaljubljena je u vježbanje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. lipnja 2014. god. u 08:50

 

Splićanka Danijela Martinović savršen izgled duguje dugogodišnjem aktivnom vježbanju. Čak četiri puta tjedno Danijela provodi u intenzivnom treningu a na isti poziva sve sugrađane ove subote od 18 sati na prekrasnoj lokaciji neuobičajenoj za vježbanje - Prokurativama. «Za početak kao i u mom slučaju, najvažnija je želja za promjenom. Poslušajte malo svoje potrebe i prilagodite sebi vježbanje, naročito u početku jer ono treba biti zabavno i ugodno!» - izjavila je Danijela i dodala: «Split je idealan grad za vježbanje u prirodi, a južna strana Marjana nešto je najljepše što sebi možete priuštiti. Ne propustite priliku za subotnje vježbanje uz Pokreni se na našim Prokurativama!»


Opširnije...
 
Tina i Ana otkrile tajnu preplanulog tena! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 23. svibnja 2014. god. u 07:21

 

KOZMO otkriva tajnu preplanulog tena! Stigla je najnovija linija inovativnih proizvoda za savršen ten i zaštitu od sunca Cabana Sun i Sun Tropic koja se može pronaći ekskluzivno u drogerijama KOZMO! Vrhunski asortiman s nestrpljenjem su dočekale glumice Ana Begić i Marija Borić, modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, voditeljice Lorena Nosić i Ines Preindl, modeli Tina Mustapić i Ivan Ukalović te atraktivna Tina Katanić “Važna mi je zaštita kože na suncu i važno mi je da imam kvalitetne i cijenom prihvatljive proizvode.


Opširnije...
 
Zigman predstavlja prvu liniju odjeće za djecu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 28. travnja 2014. god. u 17:41

 

Modni dizajner Juraj Zigman predstavlja prvu liniju odjeće za djevojčice. Linija pod nazivom ZIGICE predstavljena je na Kids Fashion Weekendu u Zagrebu, a razveselit će brojne djevojčice te unijeti šarenilo u njihove ormare. “Kolekcija je izazvala iznimno veliki interes. To nas raduje i tjera da ova linija postane jedna od važnijih za moj brend. Dječje reakcije na moj dizajn su čarobne i posve je logično da ih uveselim nakon duže stanke kreiranja upravo za najmlađe. Ponosan sam na reviju i veselim se daljnjem stvaranju dječje linije!” - izjavio je Juraj Zigman.


Opširnije...
 
Barbara i Sementa otkrile tajnu osmijeha Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 12. travnja 2014. god. u 12:28

 

KOZMO otkriva tajnu holivudskog osmijeha! Stigla je najnovija linija inovativnih proizvoda za izbjeljivanje zubi White Glo koja se može pronaći ekskluzivno samo u drogerijama KOZMO! Vrhunski asortiman popularnog australskog brenda s nestrpljenjem su dočekale glumice Barabara Nola i Sementa Rajhard, radijske voditeljice Lorena Nosić i Ivana Mišerić te glazbenik Damir Kedžo koji su nove proizvode isporbali u prekrasnom Plaza baru u Zagrebu!


Opširnije...
 

   Stranica 96 od 97

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.