Poznate dame oduševio modni dodatak koji osvaja na prvu Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. ožujka 2018. god. u 16:51

modni1203181

 

Pojam vremena danas je više značajan nego ikad u povijesti. No, satovi kakve smo poznavali kroz povijest, dolaskom mobitela i drugih elektronskih naprava, postali su prije svega statusni i modni simbol. Hrvatska je, poput brojnih svjetskih metropola, dobila novi modni dodatak koji će oduševiti na prvu. Poznate Hrvatice predvođene Renatom Sopek, Antonijom Stupar Jurkin, Lorenom Nosić, Marijanom Mikulić, Mirjanom Mikulec, Antonijom Šolom, ali i mladom Youtube zvijezdom Nikom Ilčić, među prvima su kreirale svoj Hoops sat i narukvice koji su oduševili milijune diljem svijeta.

 

„Sat nosim svaki dan, štoviše opsjednuta sam njima i veliki sam kolekcionar te više ni ne brojim koliki je broj satova u mojoj kolekciji. Budući da su trenutno boje in ja sam izabrala živahan i veseli sat. Kod brenda Hoops mi se najviše sviđa presonaliziranost, jer ne samo da su satovi već su to modni dodaci. Hoops nudi i divan dizajn nakita uz funkcionalost sata što djeluje jako upečatljivo te mi je iznimno drago da se kod nas na tržištu pojavio ovaj brend s kojim sam se prvi put susrela u Italiji na putovanju!” - izjavila je Renata Sopek.

 

Današnji satovi djevojkama su prije svega modni dodatak, za razliku od jednog od prvih satova koji je davne 1571. godine dobila britanska kraljica Elizabeta I. Tada je sat služio isključivo svrsi pokazivanja vremena, danas je pak on više dodatak uz odabir odjeće. Novi hit Hoops satovi koji se ekskluzivno nalaze u City Centru West vrlo brzo osvajaju jednostavnošću i mogućnošću da ih sami kreiramo, a dostupni su svima. Oni nisu sat, već modni dodatak koji pokazuje vrijeme.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.