'Kosa kao remek djelo' u frizerskom salonu 'Kosa by A&I' Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 16. studenog 2018. god. u 14:18

ai1611181

 

Nakon 6 gradova, 8 frizerskih salona i 15 najvećih aktualnih trendova kada je riječ o bojenju kose, Keune - ova beauty turneja, u sklopu kampanje „Kosa kao remek djelo“, jučer je i službeno završena. U šarmantnom zagrebačkom frizerskom salonu „KOSA by A&I“, na najljepši je mogući način tako privedena kraju ova inspirativna turneja, na kojoj smo imali prilike vidjeti neke od najpopularnijih hair trendova. Vlasnici salona, frizerski dvojac Ivica Palinić i Anita Loparić, pokazali su svoje umijeće i vještine friziranja, bojanja i stiliziranja kose na tri prelijepa modela: Aniti Dujić, Lejli Filipović i Sonji Lamut.

 

Anita, inače velika pobornica prirodnog izgleda, odabrala je Caramel Ombre, jednu od trenutno najpopularnijih boja. Radi se o prelijepoj, toploj nijansi, koja se postepeno mijenja od korijena pa sve do vrhova. Cinnamon Swirl naziv je boje za kosu koja neodoljivo podsjeća na kakav slasni zalogaj, a sjajno ju je ponijela divna Lejla Filipović. Boja cimeta toliko je čarobna da se njegov opojan miris pričinjava pri samom pogledu na nju, a ova nježna, pastelna nijansa savršen je izbor za suptilnu, ali i iznimno efektnu promjenu. Sonja Lamut svoju prirodno smeđu kosu zamijenila je za Toasted Coconut - nijansu koja je apsolutno zaludila beauty svijet. Radi se o idealnoj kombinaciji različitih toplo - hladnih nijansi, a dobiva se balayagem, s vrlo dubokom bazom te bogatim i tamnim korijenom kose, koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi.

 

Pored 3 trenda demonstrirana u „Kosi“, čak 13 chic nijansi prikazano je u prethodnim salonima, poput Buttery Blonde, Caramel Ombre, Bronze Orange ili pak Cotton Candy Pink, koje su zasigurno inspirirale brojne trendsetterice na uvijek dobrodošlu beauty promjenu. Svečanim večernjim party-jem obilježena je prva godišnjica salona, ali i kraj „Kosa kao remek djelo“ turneje, no ona će još dugo živjeti na kosama svih dosadašnjih modela, kao i na svima onima, koji će se tek odlučiti na neki od ovih sjajnih, jesensko - zimskih hair trendova.

 

Tekst: Press
Make up: Žana Kožul
Fotografije: Goran Perišin

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.