'Stardust' kolekcija za vladarice plesnog podija Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. studenog 2018. god. u 12:42

becha2011181

 

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić predstavlja svoju party kolekciju koja je u skladu sa svim modnim pravilima sezone dobrih provoda koja je upravo počela. Becha Design u svojoj novoj kolekciji pokazuje svu raskoš boja i uzoraka koji odlično funkcioniraju u raznim kombinacijama. Svaki komad iz kolekcije može se nositi na više načina i ostavlja prostor ljubiteljicama mode za osobnu kreativnost.

 

Dizajnerica inspirirana sjajnim osamdesetima željela je u kampanji dočarati zvjezdano blještavilo koje je zavladalo ove sezone. Igranje bojama i spajanjem nespojivog bila je glavna nit vodilja.  Umjetno krzno koje je „must have“, u spoju s „mermaid“ ljuskama i zlatnim dodacima, kao stvorene su za odvažne žene koje nemaju straha kada je u pitanju kombiniranje tekstura, stilova i materijala.

 

Becha Design posebnu pažnju pridaje konstrukciji kaputa koji su ove sezone popularnog zmijskog uzorka u kombinaciji srebrne i ljubičaste boje. U doba društvenih mreža koje diktiraju trendove, Becha Design s nestrpljenjem očekuje kreativne kombinacije njezinih kreacija na Instagram profilima vladarica plesnih podija.

 

Tekst: Press
Fotografije: Karmen Poznić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.