Sutra se bira Miss Universe! U Zagreb stiže Ivana Trump Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 26. travnja 2019. god. u 08:47

miss2604191

 

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, 27. travnja 2019. uz izravan prijenos na HTV2 iz Studija Anton Marti na Prisavlju, a za titulu najljepše natjecati će se 18 prekrasnih finalistica. Baš kao i za vrijeme prvog dijela priprema, finalistice su se smjestile u luksuznom hotelu Esplanade, gdje ih već danas očekuje preliminarno ocjenjivanje, temeljem kojeg žiri odlučuje kojih 10 djevojaka će u izravnom prijenosu u borbu za titulu.

 
- Mislim da će žiriju ovo biti jedna od najtežih godina, jer suziti izbor s 18 na 10 će biti teško, a onda odabrati samo jednu, nemoguća misija. Odlučivati će doslovce nijanse i kako se svaka od njih nosi sa stresom pred kamerama i pod svjetlima reflektora - rekla nam je direktorica izbora, Marija Kraljević.
 
Djevojke će se u izravnom prijenosu žiriju i publici predstaviti u tri različita outfita: onom casual KiK Textillien, u kupaćim kostimima hrvatskog proizvođača Pletix i u večernjim haljinama La Perla Hrvatska, dok će na nogama nositi cipele Baldinini. Vrhunac izravnog prijenosa biti će trenutak kada prošlogodišnja pobjednica Mia Pojatina krunom Zlatarne Dodić okruni svoju nasljednicu te ona od prodekana Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) primi glavnu nagradu za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 eura.
 
Vođenje izbora povjereno je Jeleni Lešić, koja je i sama nosila ovu prestižnu titulu 2005. godine i Mariu Sedmaku, dok će u glazbenom dijelu nastupiti Roko, naš predstavnik na Eurosongu, njegov mentor Jacques Houdek, dobitnik Porina za najbolji album zabavne glazbe, Goran Karan, te gost iz Slovenije, Samuel Lucas.
 
MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 67 godina, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada predsjednik SAD-a, nakon objave kandidature prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode. Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.
 
Aktualna Miss Universe® je 25-godišnja Catriona Gray  iz Filipina. Catriona je diplomirala teoriju glazbe na Berklee College of Music i vrlo je aktivna u humanitarnom radu, tako da podupire Young Focus Philippines, organizaciju koja osigurava besplatno školovanje i obrazovanje za najsiromašniju djecu Tondo Manila, jedne od najsiromašnijih četvrti glavnog grada Manile. Nakon što joj je prijatelj preminuo od AIDS-a, Catriona se vrlo aktivno uključila i u edukaciju i prevenciju zaraze HIV-om te podupire Love Yourself Philippines, organizaciju koja omogućuje besplatno testiranje, edukaciju i liječenje oboljelima od HIV/AIDS-a.
 
FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2019.:
 
1. Mia Rkman, 21, Korčula
2. Tea Peranić, 25, Rijeka
3. Tea Slavica, 21, Zagreb
4. Karla Karamatić, 18, Zagreb
5. Nicole Ivković, 20, Vukovar
6. Marijana Slišković, 19, Sinj
7. Maja Čatlak, 19, Makarska
8. Nika Glasnović, 21, Zagreb
9. Nives Jekić, 22, Zagreb
10. Ivana Radić, 23, Knin
11. Ana Marjolović, 22, Zagreb
12. Eva Kljajić, 19, Poreč
13. Ivana Matić, 19, Bjelovar
14. Barbara Jakovljević, 19, Zagreb
15. Dora Vlajić, 22, Žrnovnica
16. Rebeka Raić, 18, Zagreb
17. Petra Krivić, 18, Zagreb
18. Karla Bartolin, 23, Zabok

 

NAGRADE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2019:


1. Stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM), u vrijednosti do 20.000 eura
2. Cipele BALDININI
3. Kontrola vida i briga o zdravlju očiju u KLINICI SVJETLOST
4. Unikatna zlatna ogrlica „Miss Universe" ZLATARNE DODIĆ
5. FESTINA sat, poklon HETA GROUP d.o.o.
6. Učenje engleskog jezika u jezičnom centru BERLITZ
7. Poklon bon PLETIXA u vrijednosti 2.500,00 kuna
8. Modna kuća LA PERLA HRVATSKA omogućuje posudbu cocktail i večernjih haljina za posebna događanja u godini mandata
9. Vikend za dvoje u MARINI FRAPA u godini mandata
10. Poklon paket SCHWARZKOPF PROFESSIONAL proizvoda za njegu kose
11. Poklon paket dekorativne kozmetike, omogućio ORBICO BEAUTY
12. Poklon bon KiK TEXTILIEN u vrijednosti 1.000,00 kuna
13. Njega kose u HAIRVETICA za trajanja mandata
 
NAGRADE PRVOJ PRATILJI:


1. Poklon paket ZLATARNE DODIĆ
2. Poklon bon FESTINE i HETA GROUP u vrijednosti 1.000,00 kuna
3. Poklon paket SCHWARZKOPF PROFESSIONAL proizvoda za njegu kose
4. Poklon bon PLETIXA u vrijednosti 1.200,00 kuna
5. Poklon bon KiK TEXTILLIEN u vrijednosti 500,00 kuna
6. Poklon paket dekorativne kozmetike, omogućio ORBICO BEAUTY

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.