Stilist Manuel Leale na sajmu Beauty & Hair Expo Zagreb Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. ožujka 2019. god. u 14:14

silky1103191

 

U Zagrebu je ovaj vikend održan sajam Beauty & Hair Expo Zagreb, a u sklopu radionica gostovao je i talijanski stilist Manuel Leale za Silky na poziv zastupnice za Hrvatsku gospođe Jadranke Pezo. Poznati stilist predstavio je nove boje za kosu čija paleta iznosi preko 99 nijansi te trendove za u 2019. godini fokusirajući se na preparate za styling. Manuel je prisutnima savjetovao savršeno oblikovanje kose bilo da se nose lagani opušteni valovi ili ravna sjajna kosa. U trendu je kosa sa puno volumena, sve nijanse smeđe boje plava te kombinacija upravo te dvije boje zajedno.

 

Zanimljiva radionica koju je vodila Ivana Delač bila je izvrsno popraćena od strane mnogobrojne publike koja je imala priliku uživati trodnevnom najvećem regionalnom sajmu posvećenom novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode i usluge, tehnologije, look & learn edukacije i seminare.

 

Tekst: Press
Fotografije: PR / Marcela Pezo za Silky Hrvatska

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.