Tri prelijepe zimske nijanse koje će vas oduševiti Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 12. studenog 2018. god. u 14:08

tri1211181

 

Popularni frizerski studio Marinela Hair Design iz Solina, ovog je vikenda bio prava oaza ljepote i najvećih trendova kada je riječ o bojanju kose. Upravo ovdje održana je pretposljednje predstavljanje kampanje „Kosa kao remek djelo“, osmišljene od strane beauty kompanije Keune Haircosmetics.

 

Prikazana su ukupno 3 must have trenda hladne sezone na odabranim modelima: Nude Blonde na Miriam Jadrić, Toasted Coconut na Miji Jakelić i Greyish Red na Ivani Delič, a nastala su pomoću vještih ruku vlasnice salona Marinele Grančić te Ana Jadrić i Blanka Stojan. Toasted Coconut nijansa je koja je apsolutno zaludila beauty svijet. Radi se o idealnoj kombinaciji različitih toplo - hladnih nijansi, a dobiva se balayagem, s vrlo dubokom bazom te bogatim i tamnim korijenom kose, koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi. Nude Blonde nježna je boja vanilije, meka i kremasta, nova it nijansa plave boje koja nosi jednaku količinu toplih i hladnih podtonova, stvarajući tako vrlo prirodan i blag izgled. Greyish Red divna je nijansa duboke crvene boje, s tamnijim vrhovima. Savršena je za sve one koji bi voljeli isprobati crvenu boju kose, ali u ponešto smirenoj i zagasitoj kombinaciji.

 

Nakon dnevnog, održan je i večernji event, na kojem se ujedno proslavio i rođendan Marinela Hair Design-a. Osim u prigodnom osvježenju, za koji se pobrinuo Somersby, svi okupljeni uživali su u mini videu uratku „making of“ navedena 3 trenda. Posljednja postaja Keune-ove beauty turneje bit će otkrivena ovog tjedna, stoga stay tuned.

 

Tekst: Press
Make up: Marija Gančević
Fotografije: Saša Burić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.