Vanja i Antonija blistaju u novoj kampanji Martine Ješe Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 26. lipnja 2019. god. u 10:15

jurkin2606191

 

Poznata hrvatska dizajnerica Martina Ješe snimila je kampanju za ljetnu kolekciju na ulicama Zagreba, a zaštitna lica nove očaravajuće kampanje povjerene su Antoniji Stupar Jurkin i Vanji Halilović. Uvijek inovativna i hrabra u modnom izričaju zadarska dizajnerica i ovog puta nadmašuje očekivanja, pomiče modne granice i stvara svoje vlastite trendove.

 

Haljine su prepoznatljive po vrhunskom kroju i istančanoj modnoj estetici, dizajnerica je i ovog puta naglasila igru krojeva i još jednom pokazala svoje umijeće u izradi odjevnih kreacija koje su sve, samo ne svakidašnje.

 

Na snimanju je bilo odlično, s Martinom i Vanjom družim se i privatno, tako da je snimanje prošlo zabavno i opušteno. Njene Kreacije su prelijepe, jedinstvene, ženstvene i elegantne, tako da smo uživale snimajući ih - izjavila je Antonija.

 

Vizija snažne i neovisne Cataleya žene koja stoji iza svojih stavova i bori se za njih bez obzira na mišljenje okoline je bila inspiracija i vodilja nove kolekcije koju je briljantni Šime Eškinja zaokružio i realizirao na svoj jedinstven način i tako je nastala ova snažna i sjajna modna priča koja vas ne može ostaviti ravnodušnima - izjavila je dizajnerica.

 

Kolekcija je snimljena u suradnji s najboljim hrvatskim modnim stručnjacima.

 

Fotografije kampanje potpisuje Šime Eškinja, jedinstveni make-up osmislila je vizažistica Sanja Agić, a frizure tim frizerskog salona "Franić".

 

Tekst: Press
Fotografije: Šime Eškinja

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.