Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Metropolis Club Zagreb - Cubismo & Salsa party - 05.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 05. listopada 2019. god. u 22:00

metropolis510

 

Prava kubanska atmosfera zavladati će 05.10.2019. u Zagrebu! Spremite se za eksploziju vrućih tropskih ritmova, puuuno plesa i fantastičnih koktela i nevjerojatnu, ludu atmosferu Južne Amerike! Najveći klupski salsa partiji kreću u novu sezonu i otvaraju vrata za sve poklonike energične plesne zabave. Obucite plesne cipelice i zaplešite mambo, bachatu, merengue, kizombu, cumbiju, chachacha i uđite u atraktivnu plesnu kubansku večer i to u sred Zagreba. Poseban rasplesani ambijent uz odličnu energiju Cubisma i osvježavajuće koktele prebaciti će vas u pravu kubansku zabavu.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night club Theodora - Konjak party - 17.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. rujna 2019. god. u 22:00

theodora1709

 

Dragi prijatelji, dragi studoši! Pozivamo Vas ovog utorka 17.09. na Konjak party u novootvoreni Caffe bar & Night club Theodora. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se DJ Rico. Vidimo se!


Opširnije...
 
Caffe bar & Night club Theodora - Otvorenje - 13.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. rujna 2019. god. u 21:00

theodora plakat

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas u petak 13. rujna 2019. godine od 22 sata na spektakularno otvorenje Caffe bara & Night cluba Theodora - novouređenog i posebnog mjesta u gradu Rijeci, smještenog u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Sve posjetitelje očekuje piće dobrodošlice, finger food ali i zagarantirano dobra atmosfera uz atraktivne hostese i mnoštvo iznenađenja. Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se DJ Rico i poseban gost večeri Toni Markovski.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - White party - 31.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 31. kolovoza 2019. god. u 22:00

gallery3108

 

Gallery club Vas poziva u subotu, 31.08.2019. na još jedan legendarni WHITE party! SUMMER TERRACE - BACK TO THE CITY and DRESS WHITE. I ovaj put ljetna sezona nastavlja se na obali Zagrebačkog mora Jarun gdje nas čeka još jedna bijela noć i to u dobro nam poznatom klubu Gallery.


Opširnije...
 
585 Club Bol - Example (Elliot John Gleave) - 30.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. kolovoza 2019. god. u 22:00

585club3008

 

Bliži se kraj još jedne sjajne sezone u 585 Clubu na Braču, a kako bi se posljednji tjedan posebno pamtio stižu još dva glazbena osvježenja. Program Beats 'N' Instruments sutra će zatvoriti talentirana Virgin Helena dok program Club MTV, nakon nastupa Borgora, Sigale i Sigme, u Hrvatsku za kraj dovodi Examplea! Riječ je o engleskoj glazbenoj zvijezdi koja će staviti zadnji pečat na uzbudljivu ljetnu party sezonu koju su obilježili tjedni vrhunske glazbene čarolije. Riječ je o posebnom glazbenom spektaklu koji se ne smije propustiti, a ulaznice se mogu osigurati putem sustava Ticketshop ili na blagajni kluba.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 748

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.