Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Hemingway - GATY - 15.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. srpnja 2010. god. u 23:00

 

Hemingway Bar Opatija & Smirnoff predstavljaju ovog četvrtka, 15. srpnja 2010. s početkom u 23h - GATY. Najpoznatiji talijanski mc i vokalista Gaty, svestrani umjetnik koji je nastupao s najvećim DJ imenima i gostovao po najvećim europskim klubovima. Zbog odličnog glasa prozvan je La Voce, a proslavio se vrhunskim obradama svjetskih hitova kao što su Relax-Take it easy ili World Hold On. 2006. godine uživo je nastupao na dodjeli MTV nagrada bok uz Bob Sinclaira.


Opširnije...
 
Santos - Marijan Ban i Diktatori - 14.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. srpnja 2010. god. u 23:00

 

Marijan Ban je jedan od najpoznatijih i najslušanijih domaćih autora čiji glazbeni senzibilitet karakterizira mediteranski štih. Pjesme koje pjeva obavezno su pjevnih melodija i plesnog ritma. Pratnja Marijanu Banu će bit grupa Diktatori, poznata po vrhunskim obradama najvećih domaćih i stranih pop i rock hitova.


Opširnije...
 
Santos - Viktoria Metzker - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 09. srpnja 2010. god. u 23:00

 

Nakon Niki Belucci koja i dalje žari i pali DJ pultom, nova nada u usponu je također mađarska DJ-ica Viktoria Metzker. Plavuša od 22 godine, Viktoria se prije DJ-inga bavila manekenstvom, a osim glazbe dobro joj idu i poziranja za časopise pa se tako Viktoriu moglo vidjeti u FHM-u i Playboy-u.


Opširnije...
 
Colosseum - Marko Tolja - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 09. srpnja 2010. god. u 23:00

 

Vrhunski spektakl za sve one koji žele uživati u dokazanom glazbenom talentu Marka Tolje očekuje vas 10.07.2010. na terasi cocktail bara " Colosseum" u Opatiji s početkom u 22 sata. U posebnom kreiranom programu Marko će izvoditi stilove glazbe u kojima se već potvrdio kao izvrstan glazbenik, a to su swing i jazz, a pjevat će i omiljene pjesme svojih idola kao i one sa samostalnih albuma.


Opširnije...
 
Festival vatrometa Opatija - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 09. srpnja 2010. god. u 23:00

 

Vatromete će publici predstaviti tri tvrtke koje su međunarodno poznate i priznate: jedna dolazi iz inozemstva i organizatori zasad njeno ime čuvaju u tajnosti, druga je Pleter vatrometi iz Zagreba – tvrtka koja je tijekom dugogodišnjeg postojanja postala jedna od vodećih u Hrvatskoj (osim velikih spektakla u kojima je tvrtka djelovala kroz svoje postojanje, valja napomenuti da se radi o tvrtki koja surađuje sa svim domaćim TV kućama na velikim projektima kao što su npr. Dora, Big Brother itd...). Treća tvrtka je tvrtka Pyro Project iz Opatije, kao domaćin ovog spektakla, međunarodno poznata tvrtka i jedna od vodećih tvrtki u Europi.


Opširnije...
 

   Stranica 742 od 750

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.